Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es mobilitza solidàriament per La Marató de TV3

divendres 15 desembre 2023


Salou es vestirà, demà dissabte, de solidaritat amb una jornada plena d'activitats per donar suport a La Marató de TV3, que enguany centra la seva atenció en la salut sexual i reproductiva. L'esdeveniment, organitzat per diversos grups locals com Anem a Caminar, Associació Sal-i-ouMoonEspai Creatiu, Bruixes de Salou i Diables Maleïts de Salou i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou, promet ser un dia ple d'energia, cultura i participació ciutadana.

La Plaça de la Pau serà el cor d'aquesta iniciativa, on les activitats s'iniciaran a les 9 del matí i s'estendran fins a les 14 hores. Entre les diferents propostes destaquen:

Caminada Popular: Una manera ideal per començar el dia amb exercici i en bona companyia. La caminada està prevista per a les 9 del matí.

Sessió de Gimnàstica Esportiva: A les 10 del matí, Cecília Beatriz dirigirà una sessió de gimnàstica, oferint una oportunitat perfecta per mantenir-se en forma mentre es col·labora amb una bona causa.

Ball Country amb Rita Gasulla: A partir de les 11, Rita Gasulla portarà l'alegria del ball country a la plaça, amb una sessió de 45 minuts plena de ritme i diversió.

Balls Tradicionals i Populars: D'11:45 a 12:30, l'Associació Sal-i-ou serà l'encarregada de guiar els assistents a través de balls tradicionals i populars, una manera excel·lent de conèixer les tradicions locals.

Espectacle de Diables Maleïts i Bruixes: A les 13:15, començarà un espectacle vibrant amb els Diables Maleïts i les Bruixes de Salou, que omplirà l'ambient d'emoció i màgia fins a les 14 hores.

Per als més petits, hi haurà tallers supervisats per Moon Espai Creatiu, Associació Sal-i-ou i Diables Maleïts i Bruixes de Salou. A més, no faltarà la tradicional xocolata amb coca, perquè tothom pugui gaudir d'un dolç moment.

Aquesta jornada no només representa una oportunitat per passar un dia divertit i ple d'activitats, sinó també una manera de conscienciar i recaptar fons per a una causa tan important com la salut sexual i reproductiva. Salou demostra, un cop més, el seu compromís amb la solidaritat.

Document Actions