Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es posa guapa amb l’arribada de la Setmana Santa

La Regidoria de Manteniment de la Ciutat posa a punt les fonts cibernètiques i replanta flors als principals punts de la ciutat

divendres 15 març 2013

La regidoria de Serveis i Manteniment de la Ciutat ha estat treballant intensament les darreres setmanes per tal de preparar la ciutat per a l’arribada de la Setmana Santa. Coincidint avui mateix amb la inauguració de la fira Sabor Salou i de la Fora Stocks, a més, la darrera setmana han estat netejant les fonts cibernètiques i la lluminosa per tal que comencin a lluir el seu esplendor aprofitant que es preveu un cap de setmana de moviment i amb força afluència de visitants. Un altre dels aspectes dels que s’ha tingut cura ha estat en la replantació dels parterres amb flors de temporada, especialment a l’Avinguda Andorra, la plaça Europa, la plaça Bonet i el passeig Jaume I; donant color a la ciutat.

La regidora de l’àrea, Maria José Rodríguez, ha explicat que “hem treballat de valent per tal de que la ciutat estigui en el seu estat òptim amb les zones verdes condicionades i la jardineria a punt per què tant visitants i ciutadans puguin gaudir de l’entorn durant aquests dies”.

Galeria d'imatges

fonts_2.JPG
fonts_2.JPG

Document Actions