Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per a l’operació arribada de Setmana Santa

Des del Patronat de Turisme es reforça el personal per tal d’atendre la demanda de visitants a partir de dijous Sant

dimarts 03 abril 2012

Amb l’arribada de la Setmana Santa, molt especialment a partir de dijous i de divendres Sant la capital de la Costa Daurada es prepara per a rebre un important contingent de visitants que trien aquesta destinació per a les seves vacances. Així, tant des del Patronat de Turisme com des d’altres serveis municipals ja s’han pres les mesures per tal de donar les majors facilitats al turista i afavorir una estada agradable durant els dies festius que passin a Salou. A dia d’avui es calcula que la capital de la Costa Daurada ja compta amb uns 30.000 visitants; una xifra que s’incrementarà amb una punta de fins als 150.000 des de dijous i fins a dilluns i que es tornarà a situar sobre les 35.000 persones durant la segona setmana d’abril. De fet, segons el portal www.trivago.es Salou està posicionat entre les deu destinacions més buscades per passar aquesta Setmana Santa i competint amb capitals com Madrid, Londres, Paris, Sevilla, Barcelona o Roma. Pel regidor de Turisme, Benet Presas, “tot i que les previsions meteorològiques no són gaire favorables esperem tenir un bon inici de temporada i poder assolir una bona ocupació”, ha apuntat.

Cal recordar que durant aquest període estaran a disposició dels clients un total de 33 hotels dels 50 amb els que compta el municipi, a més dels càmpings, apartaments i també amb una alta ocupació de segones residències.  

Paral·lelament, des del Patronat de Turisme s’ha reforçat en personal per atendre la demanda d’informació i el proper dijous 5 i divendres 6 d’abril a la plaça Europa i al Xalet Torremar es podrà rebre informació de les de 10 del matí a les 20:30 h de manera ininterrompuda amb 9 persones; el dissabte 7 i el diumenge 8 aquestes oficines obriran des de les 10h a les 13:30 h i de les 16h a 19:30h amb  8 persones que es mantindran el dilluns de pasqua.

 

Galeria d'imatges

Oficina_Xalet_4.jpg
Oficina_Xalet_4.jpg

Document Actions