Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per a la primera Marató de la Costa Daurada

Una quarantena d’agents treballaran en el dispositiu de trànsit i operatiu d’assistència aquest diumenge

dimecres 10 novembre 2010

El diumenge, dia 14 de novembre, el municipi de Salou acull bona part del recorregut de la primera edició de la Marató Costa Daurada (MCD) que començarà a les 9 del matí. Una atractiva Marató amb arribada i meta en el parc temàtic de PortAventura, que recorrerà el passeig marítim del municipi amb un circuit ràpid i pla, on els corredors més exigents podran posar-se a prova en els 42.195 metres. Conjuntament amb la MCD se celebrarà la primera carrera de 10 quilòmetres, que recorrerà part del circuit de la Marató. Des de la Policia Local de Salou s’ha muntat un ampli dispositiu operatiu policial amb 40 agents per tal de regular el trànsit al llarg de les poc més de 5 hores que durarà la prova, a més d’atendre possibles incidències al llarg del matí.
Segons informa la Policia Local restarà totalment tallada al trànsit l’Avinguda Diputació, des de Salou i fins a Cambrils; a més del Passeig Miramar restarà tallada la circulació en direcció a Plaça Venus i fins al Passeig Jaume I. La cursa també discorrerà per l’avinguda Pere Moles, des de Salou i fins a la rotonda Decathlon, on també s’interromprà la circulació així com l’accés al Passeig Jaume I, des del carrer Carles Buigues. Des del carrer Barcelona i fins a la Plaça Venus s'habilitarà un carril a la zona d'estacionament.
A la resta de carrers afectats, hi haurà circulació normal amb talls esporàdics.

És important destacar també que amb motiu de la cursa quedarà totalment prohibit l'estacionament al Passeig Miramar, des del dissabte a la nit (13/11/10) i fins a la tarda del diumenge (14/11/10).

Adjuntem l'enllaç sobre el recorregut que afectarà al trànsit del municipi.
http://connect.garmin.com/activity/35634214

Document Actions