Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per a rebre dj's internacionals en la primera edició del Salou Sound Festival

dijous 24 setembre 2009

El 9 i 10 d'octubre se celebrarà el macrofestival musical en una aposta decidida del Patronat de Turisme i de l'Ajuntament per allargar la temporada turística

Aquest matí s'ha presentat el Salou Sound Festival (SSF), la primera edició d'un festival internacional que aplegarà alguns dels millors dj's i els de major prestigi en el panorama musical. L'esdeveniment que pretén situar-se com una referència dins el panorama estatal se celebrarà coincidint amb el pont del Pilar i després del cap de setmana del Rally-Racc. Segons ha explicat el promotor de l'acte, Omar Salinas, 'hem apostat per Salou perquè té una infrastructura hotelera increïble, amb molts bons serveis i creiem que pot encaixar el SSF com un atractiu turístic i cultural', explicava. Es preveu, segons Salinas que entre 15.000 i 20.000 persones es desplacin fins a la capital de la Costa Daurada 'perquè és, sense cap mena de dubte, un reclam interessant i atreu un tipus de públic de cert nivell'. Entre els dj's que participen hi ha com a cap de cartell John Acquaviva; Robbie Rivera; Silicon Soul; Wagon Cookin; Christian Vila; Omar Salinas; Francesco Farfa i Efe+Efe.

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Salou, Alberto del Hierro, comentava que el SSF s'ha convertit en un esdeveniment de màxima importància per a la promoció de la nostra ciutat. 'Apostem per promocionar esdeveniments que facin que se senti la marca de Salou i creiem que el festival millorarà les xifres d'una temporada que tots sabem ha estat complexa'.

Els concerts tindran lloc a l'Avinguda Pere Molas, a uns terrenys propers a la caserna dels Mossos d'Esquadra i del Centre Recreatiu i Turístic de PortAventura, 'en un indret amb bons accessos i on no es poden produir molèsties', comentava el regidor del Hierro.

Per la seva part, l'alcalde de Salou, Pere Granados, parlava en la presentació de la projecció que pot suposar per al municipi el SSF i ha volgut 'agrair els esforços que, de manera conjunta, el sector privat i el sector públic estan fent en projectes d'aquesta magnitud que, sense cap mena de dubte, beneficien municipis com el nostre', explicava. Cal recordar que el festival compta amb un pressupost de 300.000 euros. Per Granados 'pensant en l'oferta de qualitat per als joves i seleccionant Salou com a nexe d'unió estem invertint en el futur'.

El preu de les entrades és de 35 euros un dia; l'abonament per a dos dies puja a 50 euros i el passi VIP és de 139 euros. Més informació a la web del festival www.salousoundfestival.es

Document Actions