Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per a viure la revetlla de Sant Joan

La regidoria de Cultura i Festes organitza un seguit d’actes de celebració

dijous 16 juny 2011

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades, el Ball de Diables Maleïts de Salou, el Grup Esplai de Salou, els Gegants de Salou, la Morena de Salou i les Bruixes Latemó de Salou, ha organitzat tot un seguit d’actes per la nit del 23 de juny, revetlla de Sant Joan.
Entre els actes programats, cal destacar l’arribada de la Flama del Canigó i l’encesa del pebeter que tindrà lloc a les 21 hores a la plaça de la Pau. A les 21,30 hores, en el mateix indret, es llegirà el missatge del foc de Sant Joan i es ballaran sardanes. Tot seguit tindrà lloc una cercavila amb la Flama del Canigó que estarà acompanyada en tot moment per l’actuació dels Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc i la Morena de Salou. A les 22.30 hores s’encendrà la tradicional foguera a la platja de Ponent, al costat del Club Nàutic.
Paral·lelament, per als més joves, s’ha organitzat la “Sant Joan Beach Party” a la Platja de Ponent, on a partir de les 23 hores els més joves podran gaudir d’una nit plena de música i espectacle. I a la mateixa hora però a la plaça de les Comunitats Autònomes s’ha previst que l’orquestra “La Fania” amenitzi la nit més curta de l’any en la revetlla popular per als adults.  
Per evitar ensurts i que tothom gaudeixi de la festa sense incidents, l’Ajuntament de Salou, conjuntament amb el departament de Protecció Civil i els Mossos es durà a terme la campanya ‘Revetlles amb Precaució’, amb l’objectiu d’informar a la població dels riscos que comporten l’ús de material pirotècnic amb l’objectiu de minimitzar-ne els riscos.
Els riscos a què pretén fer front aquesta campanya són dos: els accidents causats per la incorrecta manipulació dels productes pirotècnics i l’ increment potencial del risc de focs de vegetació, per l’encesa de fogueres i, també, per la ignició que poden provocar els petards. Recordar que el telèfon únic d’emergències, és el 112.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

hoguera-san-juan.jpg

Document Actions