Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per a viure la segona jornada solidària argentina pro Càrites

Serà el proper 6 de març i pretén reunir a moltíssima gent al voltant d’una parrillada típica i d’un torneig de futbol

divendres 18 febrer 2011

El Casal Argentí de Salou 20 de Junio i el Casal hispano-argentino de Catalunya estan organitzant per al proper 6 de març una trobada de gran format a la zona del camp de futbol municipal de Salou que prevén reunir moltíssima gent al voltant de dos esdeveniments paral•lels, com són el futbol i un dinar solidari a base de menjar típic argentí, la parrillada.
Els organitzadors de la trobada reuniran, d’una banda, a 16 equips de futbol locals i comarcals 200 futbolistes i que, a més, com a participants hauran de portar a títol individual un aliment de llarga durada que es lliurarà a Càrites Salou. Els partits començaran a les 10 del matí i finalitzaran al voltant de les deu de la nit. Necessàriament, cada persona que accedeixi al recinte haurà de portar un aliment. Simultàniament als partits de futbol hi haurà muntades actuacions artístiques a càrrec d’associacions locals.
Al marge del futbol i les actuacions artístiques també es muntarà un dinar amb finalitats benèfiques i que tindrà un preu popular de sis euros. En aquesta part de la festa que consistirà en una típica barbacoa Argentina es preveu reunir a més de mil persones i serà necessari portar un aliment de llarga durada per a Càrites. Fins el 26 de febrer estan a la venda els tiquets als bars i comerços locals col·laboradors.
Aquesta jornada compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou, a més de la coordinadora d’entitats argentines d’Espanya i de l’Assemblea catalana, a més del consulat argentí de Barcelona.
Per a qualsevol consulta sobre l’acte es pot trucar al president del Casal argentí 20 de juny, Damián Umbert (618-454-683 ) o bé al president del casal Hispano Argentí de Catalunya, José Ramón Gómez (678-072-082 ).

Document Actions