Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per celebrar el Dia de la Gent Gran amb un sopar de germanor

dijous 21 setembre 2023

  • El Dia Internacional de la Gent Gran, proclamat per l'ONU l'1 d'octubre, ens convida a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que planteja l'envelliment demogràfic i ens insta a vetllar per una vellesa digna i segura per a tots els nostres avis i àvies

 

Salou es prepara per celebrar el XXVIII Dia Internacional de la Gent Granel proper dilluns, 2 d'octubre. L'objectiu és destacar la importància d'aquest col·lectiu i la necessitat d'implementar polítiques que promoguin una imatge positiva de l'envelliment.

Aquesta jornada no només serà una celebració, sinó també una oportunitat (festiva i reivindicativa) per conscienciar la societat sobre els desafiaments i les dificultats que enfronten les persones grans. Així mateix, es pretén dur a terme accions que defensin els seus drets i que respectin la seva experiència de vida, dignitat i saviesa.

Per això, la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Salou, en col·laboració amb el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou i l'Esplai per a la Gent Gran, ha programat diverses activitats pensades per retre homenatge a la població sènior del municipi. L'esdeveniment central serà dinar que es durà a terme el diumenge 8 d'octubre.

Les activitats programades començaran aquest divendres 22 de setembre a les 20.00 hores a l'emblemàtica Torre Vella, on el Grup d'havaneres 'La Xalana' deleitarà el públic amb una cantada d'havaneres i, posteriorment, se servirà rom cremat.

El diumenge 8 d'octubre, el hall del Centre Cívic serà l'escenari d'un dinar de confraternització en què els veritables protagonistes seran les persones grans. La jornada culminarà amb un ball amenitzat per una orquestra en viu.

Per adquirir bitllets per al dinar, amb un límit de 216 comensals, es podran fer els dies 27 i 28 de setembre al passadís del TAS, en horari de 10.00 a 13.00 hores. El cost del bitllet és de tan sols 5 euros per persona.

És important destacar que per participar en aquest esdeveniment de convivència, és necessari estar empadronat/ada a Salou, ser major de 65 anys i ser membre de les associacions municipals de gent gran de Salou (en aquest cas, s'haurà de presentar el carnet de soci/sòcia acreditatiu).

Recordem que el Dia Internacional de la Gent Gran, proclamat per l'ONU l'1 d'octubre, ens convida a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que planteja l'envelliment demogràfic i ens insta a vetllar per una vellesa digna i segura per a tots els nostres avis i àvies.

Document Actions