Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, es prepara per commemorar el Dia Internacional de les Dones amb una sèrie d’actes a l'Ajuntament

El dijous 8 de març, es llegirà un manifest per diferents ciutadanes salouenques i es farà un homenatge a la treballadora de l’Ajuntament amb més antiguitat

dimarts 06 març 2012

En el Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria d’Acció Social i amb la col·laboració del Grup de Dones de Salou, ha organitzat una sèrie d’actes per commemorar des de la proximitat i la participació ciutadana el Dia Internacional de les Dones.

A partir de les 12h, al vestíbul del TAS de l’Ajuntament, es llegirà un manifest confeccionat per la Federació de Municipis de Catalunya on es reivindicarà a tot el món les polítiques de igualtat de gènere com a eina per continuar construint una societat basada en la cohesió, l’equitat i la justícia social envers les dones.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, ha fet una crida a la ciutadania de Salou “per viure i commemorar tots plegats aquesta data, a les instal·lacions del nostre Consistori, des de la reflexió i la participació”.

Poc després, a les 12:10h al mateix passadís del TAS es retrà un homenatge a la treballadora de l’Ajuntament amb més antiguitat dins de la Casa Consistorial i s’amenitzarà l’esdeveniment amb l’actuació musical dels professors de l’Escola de Música de Salou.

A partir de les 16h es realitzarà un Taller d’autoestima per a dones a l’Espai Mas del carrer Ebre, núm.:11. Es tracta d’un taller per dotar a les participants de les eines i recursos necessaris per aconseguir un equilibri emocional.

Finalment, a les 17h, es desenvoluparà la lectura organitzada pel Grup de Dones de Salou titulada: “Heroïnes Quotidianes”, una sèrie de relats per adults a càrrec de la ponent, Adelaida Frías, a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de l’Ajuntament de Salou que posarà el punt final cultural al Dia de les Dones.

Galeria d'imatges

Cartell_Dia_Internacional_de_les_Dones.JPG
Cartell_Dia_Internacional_de_les_Dones.JPG

Document Actions