Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per gaudir del seu Cós Blanc més novedós

dijous 01 febrer 2024

Aquest dissabte, 3 de febrer, a partir de les 19 hores, Salou viurà el moment culminant de la seva Festa Major d'Hivern amb la celebració del Cós Blanc, un esdeveniment que torna amb renovades expectatives i novetats significatives. Enguany, l'espectacle del confeti es trasllada al passeig Jaume I, convertint-se en el cor de les festivitats, i modifica el seu recorregut habitual, incorporant les carreres Illes Balears, Major i Girona, que viuran una pluja de confeti biodegradable, reciclat i reciclable.

Aquest canvi d'ubicació promet atraure una major afluència de públic, superant els més de 30.000 assistents de l'edició anterior. S'espera que la xifra superi les 40.000 persones, gràcies no només al nou emplaçament i al protagonisme del passeig Jaume I, sinó també a l'amplitud de l'espai i a la seguretat de l'acte. Es manté l'essència i l'autenticitat de l'esperit salouenc.

Des d’aquest dijous i fins al dissabte, el primer tram del passeig acollirà carpes de 25 establiments de restauració on els assistents podran gaudir d'alimentació, begudes i entreteniment des de les dotze del migdia fins a les onze de la nit. Un cop finalitzi la desfilada de les carretel·les, la festa continuarà a l'Envelat de la Festa Major, amb un gran ball a càrrec de l'orquestra Montgrins.

Des d’aquest dijous i fins al dissabte, el primer tram del passeig acollirà carpes de 25 establiments de restauració on els assistents podran gaudir d'alimentació, begudes i entreteniment des de les dotze del migdia fins a les 11 de la nit

Amb la nova ubicació, el Cós Blanc esdevé més espaiós i molt més segur per als participants. L'entrada al ball, que començarà a mitjanit, serà gratuïta, tot i que l'accés estarà limitat fins a completar l'aforament.

El consistori agraeix el paper de les colles, essencials per a l'èxit de la festa, i destaca la col·laboració de totes les entitats implicades en l'organització de la Festa Major d'Hivern.

Festa inclusiva

Enguany, l'esdeveniment comptarà amb un caràcter inclusiu i . S'ha ampliat la zona habilitada amb tarimes adaptades per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, per tal que puguin gaudir plenament del Cós Blanc. A més, es preveu una zona d'aparcament especial al carrer Illes Balears.

S'ha ampliat la zona habilitada amb tarimes adaptades per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, per tal que puguin gaudir plenament del Cós Blanc

En un esforç per garantir una festa més segura i lliure d'agressions, es disposarà d'un punt violeta i multicolor a l'envelat durant tot el Cós Blanc, on es proporcionarà informació i assistència davant qualsevol situació de violència sexista o de discriminació. Val a dir que tots els membres de seguretat privada i tècnics han rebut formació específica sobre aquesta temàtica.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

P2380014.JPG
P2380024.JPG
P2380028.JPG
discapacitats.jfif
carpes3.jfif

Document Actions