Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per rebre la 9a edició de la 'Salou Youth Cup'

dimarts 02 juliol 2024

Des d'aquest dimecres i fins al diumenge 7 de juliol, Salou es convertirà en l'epicentre del futbol juvenil internacional amb la celebració de la novena edició de la Salou Youth Cup. Aquest torneig reunirà més de 1.400 jugadors i més de 1.200 acompanyants, que s'allotjaran en unitats hoteleres del municipi.

Els partits es disputaran al Complex Salou i a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Salou. Aquest any, el torneig comptarà amb equips d'Aràbia Saudí, Japó, Xina, França, Israel i Haití, a més d'equips de 12 comunitats autònomes espanyoles.

La Salou Youth Cup inclou categories des de Benjamí (6-7 anys) fins a Juvenil (fins als 18 anys) i, enguany, també incorpora la Women International Cup en la categoria Cadet Juvenil.

L'acte inaugural tindrà lloc aquest dimecres a les 7 de la tarda al passeig marítim, mentre que les finals se celebraran el diumenge 7 al matí al Complex de Salou.

 Aquest any, el torneig comptarà amb equips d'Aràbia Saudí, Japó, Xina, França, Israel i Haití, a més d'equips de 12 comunitats autònomes espanyoles

Yeray Moreno, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Salou, ha subratllat la rellevància d'aquest esdeveniment per al municipi: "Aquestes iniciatives demostren que Salou està perfectament preparat per acollir esdeveniments d'aquesta envergadura. Salou és, sens dubte, una destinació preparada per rebre actes esportius de gran envergadura. A més, posen de manifest la capacitat de les nostres entitats associatives i clubs per organitzar actes que impliquin molta gent i que tinguin un gran impacte".

Carlos Rico, director de la Salou Youth Cup, i José Antonio Silva, president de la Unión Deportiva Salou, han explicat que aquest torneig, que any rere any atrau esportistes i visitants d'arreu del món.

Aquest torneig, que s'inaugura aquest dimecres a les 19h,  reunirà més de 1.400 jugadors i més de 1.200 acompanyants, que s'allotjaran en unitats hoteleres del municipi

Amb la participació de jugadors de diversos països i regions, la Salou Youth Cup es consolida com un esdeveniment clau en el calendari esportiu internacional, aportant un important impuls econòmic i promocional per al municipi.

Document Actions