Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per viure el XVIII Dia Internacional de la Gent Gran

Fins al dimecres 28 de setembre, dia inclòs, està obert el període d’inscripcions a l’Esplai de la Gent Gran i a la Llar de Jubilats del Parc de Salou

dimarts 20 setembre 2011

El proper diumenge dia 2 d’octubre de 2011, Salou celebrarà el XVIII Dia Internacional de la Gent Gran, amb uns actes de germanor organitzats per la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració  de les llars de jubilats de l’Esplai per a la Gent Gran i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou

Aquesta jornada de festa, lleure i germandat per a la gent gran començarà el diumenge 2 d’octubre a les 13:00 amb una missa al TAS.

A partir de les 14:15h tindrà lloc el dinar de germanor  que es farà al vestíbul del Teatre Auditori (TAS), al costat de l’Ajuntament. El menú constarà:

D’un aperitiu d’olives farcides, ametlles, fuet i formatge; un primer plat de fideuà amb all i oli; d’un segon d’estofat amb xampinyons i patates; copa de gelat caramelitzat i a més cava, vi, aigua, pa i cafè.

 Després del dinar els assistents podran gaudir d’un ball amenitzat amb banda musical.

Tots els interessats i interessades poden adreçar-se per comprar els tickets del XVIII Dia Internacional de la Gent Gran a l’Esplai de la Gent Gran (passeig de l’Estació, núm.: 1) amb horari d’atenció de 9:00 h fins a les 13:30h i de 17:00h a 21:00h; també es troben a la venda a la Llar Municipal de Jubilats Parc de Salou al carrer Carles Buigas, amb horari d'atenció: de 18:00h a 20:00 h. Els preus de les entrades a la venda  fins al 28 de setembre, dia inclòs, és de 10 euros per als socis/sòcies i de 12 euros per als no socis/sòcies.

Pedro Lavilla ha destacat que l’objectiu de la Regidoria d’Acció Social i de l’Ajuntament de Salou és que “aquesta jornada sigui testimoni col·lectiu d’afecte, d’estima i de respecte vers la gent gran que hi conviu amb nosaltres i que enriqueixen la nostra comunitat essent partícips i protagonistes a la vida social, cultural, econòmica i política del nostre municipi”.

Galeria d'imatges

XVIII_Dia_Internacional_de_la_Gent_Gran_II.JPG
XVIII_Dia_Internacional_de_la_Gent_Gran_II.JPG

Document Actions