Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per viure la nit més curta de l’any

Hi haurà dues revetlles populars, una pels joves i una altra per al públic més adult. S’ha preparat un dispositiu especial de neteja de les platges

divendres 22 juny 2012

Salou es prepara  per viure la nit més curta de l’any i ho farà amb un seguit d’actes tradicionals que comencen amb l’arribada de la flama del Canigó demà dissabte a partir de les 21.30 hores. Pel públic més adolescent i juvenil, s’ha organitzat la revetlla Jove a la Platja de Ponent, amb una gran festa disco on a partir de les 23 hores els més joves podran gaudir d’una nit plena de música i diversió. I a la mateixa hora però a la plaça de les Comunitats Autònomes s’ha previst que l’orquestra “La Fania” amenitzi la nit del foc en la revetlla popular pels adults. Des del Departament de Cultura i Festes es preveu una elevada afluència de públic i amb l’ànim de deixar les platges llestes per a l’endemà des de la regidoria de Platges s’ha muntat un dispositiu de neteja especial. En aquest sentit, com ha explicat la regidora de l’àrea Julia Gómez, a partir d’avui se senyalitzaran les platges del municipi amb cartells retolats en 4 idiomes informant que la nit de la revetlla de Sant Joan i a partir de les 4 de la matinada s’anirà desallotjant la gent que hi hagi instal·lada a les platges per tal que puguin entrar les brigades de neteja. En aquest sentit, es començarà pels extrems i a la platja de Ponent s’iniciarà des de la Plaça Venus i fins al Club Nàutic i a Llevant des del Nàutic i en direcció a Pilons. “Ens preocupa la neteja de les platges en una nit on s’hi aplega tanta gent perquè a l’endemà ha d’estar lliure i en perfecte estat per als banyistes que vulguin gaudir del litoral”, ha comentat. Aquesta nit, els xiringuitos gaudiran d’un permís especial per poder obrir per la nit.

Per tal de minimitzar els efectes de les deixalles a la zona del litoral també s’ha previst instal·lar un reforç de contenidors  de rebuig i de vidre, a més de repartir bosses entre els grups de persones que passin la revetlla a la platja.  La concessionària de la neteja, Urbaser, efectuarà primer una neteja manual des de les 5 del matí i fins a les 12 del migdia a totes les platges per tal de deixar lliure de vidres la sorra i també dur a terme una neteja mecanitzada a Llevant, Capellans, Llarga i Ponent.

Document Actions