Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es presenta a Fitur amb ‘marca pròpia’ i amb una oferta turística per tot l’any

dijous 25 gener 2024

Fitur, una de les fires de turisme més importants d'Europa, emergeix com una oportunitat única per al futur del sector turístic. Amb una previsió de més de 250 mil assistents i més de 150 estands que representen els principals països amb marques turístiques reconegudes, aquest esdeveniment és una cita imprescindible perquè Salou es faci un lloc destacat a l'escenari internacional i posi de manifest la seva oferta turística, projectes i atractius amb l'objectiu de prolongar la temporada.

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, considera Fitur una plataforma insuperable per promoure Salou com una destinació turística de primer nivell.

La presència de Salou a Fitur aquest any és especialment rellevant, ja que es presenta amb la seva pròpia marca, simbolitzant el compromís del municipi amb el futur del turisme i la seva importància com a destinació turística que acull més de dos milions de visitants anualment i que ofereix experiències úniques durant tot l'any.

Durant la jornada inaugural de la fira, que va comptar amb la presència dels reis d'Espanya, Pere Granados i altres representants del Patronat Municipal de Turisme, van desenvolupar una agenda intensa i activa. També van mantenir reunions amb turoperadors, agents de viatges nacionals i estrangers, així com amb empresaris turístics. A més, van concedir entrevistes a diversos mitjans de comunicació locals i nacionals.

L'alcalde també va participar en taules rodones organitzades per l'Aliança de Municipis de Sol i Platja, posant èmfasi en la importància del turisme sostenible i les perspectives de futur.

Pere Granados està convençut que la temporada de 2024 serà encara millor que el 2023. Salou ha presentat a Fitur un conjunt de propostes que tenen com a principal objectiu trencar la desestacionalització

A més, Pere Granados va establir contacte, per exemple, amb el ministre de Turisme, Jordi Hereu, l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el secretari d'Empresa i Competitivitat del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, el president de Renfe, Raúl Blanco, el director general de TurespañaMiguel Sanz Castedo, la presidenta dels Paradors d'Espanya, Raquel Sánchez, i diversos alcaldes de les comarques de Tarragona.

Aquestes interaccions serveixen per establir col·laboracions i compartir perspectives sobre el sector turístic, que es troba en constant evolució. Pere Granados, després d'avaluar molt positivament la presència de Salou a Fitur, - on participa amb la seva pròpia marca - ha dit que està convençut que la temporada de 2024 serà encara millor que la de 2023.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

pere_reunio.jfif
jaume collboni.jfif
29.jfif
28.jfif
27.jfif
26.jfif
25.jfif
24.jfif
23.jfif
22.jfif
21.jfif
20.jfif
19.jfif
18.jfif
17.jfif
16.jfif
13.jfif
12.jfif
11.jfif
9.jfif
8.jfif
7.jfif
5.jfif
4.jfif
3.jfif
2.jfif
1.jfif
consol britanic.jfif
miistre.jfif
collboni1.jfif
rebfe.jfif

Document Actions