Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a FITUR al costat dels empresaris locals

L’alcalde i el regidor de Turisme s’han reunit amb els representants de Lloret de Mar, així com també amb d’altres agents turístics

dijous 23 gener 2014

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Turisme, Benet Presas, estan de promoció a la fira de turisme Fitur, que se celebra aquesta setmana a Madrid, donant suport a la marca Salou a través de diverses reunions i contactes a tots els nivells. Precisament, al llarg d'aquest matí han mantingut una trobada amb els empresaris turístics de Salou i de l'associació Hotelera per donar-los suport i per interessar-se directament per la impressió que tenen respecte de la temporada que s'està preparant i en el que suposa l'arrencada de contractacions i per copsar l'interès que desperta Salou en l'àmbit turístic.

Així mateix, aquest matí també Granados i Presas s'han reunit amb els seus homòlegs de Lloret de Mar: el batlle Romà Codina i el regidor de Turisme Jordi Orobitg. En aquesta trobada s'han dut a terme un canvi d'impressions entre els dos municipis i sobretot ha servit per evidenciar les excel·lents relacions que existeixen a nivell institucional entre ambdues potències turístiques de Catalunya. La reunió, celebrada a l'estand de Catalunya, posa de manifest els punts de coincidència importants que mantenen ambdues destinacions.

Segons l'alcalde de Salou, Pere Granados, "ha estat una presència profitosa a la fira perquè hem copsat tant les inquietuts com donat tot el nostre suport institucional a l'empresariat; i hem pogut cambiar impresions amb la destinació de Lloret".

Galeria d'imatges

foto_amb_ass_hotelera.JPG
amb_empresaris.JPG
reuni.JPG
foto_amb_ass_hotelera.JPG
amb_empresaris.JPG
reuni.JPG

Document Actions