Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a Gran Bretanya, en el marc de la World Travel Market (WTM)

dimecres 09 novembre 2022

Les reserves per al 2023 van a bon ritme


Salou promociona la seva oferta turística a la World Travel Market (WTM) de Londres, la fira internacional de viatges que reuneix la més gran representació de les destinacions, touroperadors, hotels, línies aèries, tecnologia i serveis de viatges en línea a nivell mundial.

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “rebem bones sensacions de cara al 2023, i tots els inputs que ens arriben dels professionals de la indústria de viatges ens indiquen que les reserves per a l’any 2023 van a bon ritme”.

El mercat britànic té una forta penetració al municipi de Salou, significant una de les destinacions més presents, amb un volum superior al 17% durant aquesta temporada. A més, Anglaterra és el país que presenta més connexions aèries amb l'aeroport de Reus.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha mantingut diverses reunions de treball amb touroperadors i personalitats rellevants de la indústria turística. L'alcalde també s’ha entrevistat amb la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech; i amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés. S’han reunit amb Michael Collins, director de Travelmedia.ie; amb els touroperadors Sunway.ie i Jet2.

Dilluns, Salou va participar a la junta directiva de l’Alianza de Municipios Turísticos (AMT) Sol y Playa, entitat de la qual n'ocupa la vicepresidència. 

Salou ha mantigut diverses reunions de treball, entre d’altres, amb Sol Active Tours; amb Northern Ireland Travel News; amb l’empresa Sojern; i amb el director de Turespaña a Londres, Manuel Butler.

Cal dir que es tracta de la 43 edició d’aquesta fira internacional, on hi prenen part 3.000 expositors de més de 65 països de tot el món.

 

Galeria d'imatges

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg

Document Actions