Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a la Fira Holiday World de Dublín

Les dades confirmen el posicionament de Salou com a principal destinació a Catalunya del mercat Irlandès

dimarts 29 gener 2013

El Patronat de Turisme de Salou ha participat a la Fira Holiday World de Dublín al recinte de la Royal Dublín Society (RDS) conjuntament amb PortAventura  dins l’estand de l’Oficina Española de Turisme.  L’acció s’ha dut a terme aquest passat cap de setmana. El primer dia de fira va estar dedicat únicament a atendre els professionals dels sector turístic. En l’apartat de presentacions per a professionals TRAVEL CLINIC es va informar sobre les característiques de la destinació de Salou així com de l’actual oferta de PortAventura. La resta de dies, el perfil del visitant va ser principalment de famílies amb nens,  tercera edat i joves escolars.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha assegurat que “les expectatives en el mercat irlandès són positives per aquest any. A través dels operadors turístics irlandesos, hem pogut  constatar un augment significatiu en les vendes de viatges combinats l'any passat i que la tendència del present anys es manté en aquesta línia”. Presas ha afegit que “aquestes dades confirmen el posicionament de Salou com a principal destinació dins de Catalunya per part del mercat irlandès”.

L’stand de Salou-PortAventura va rebre un gran volum de visitants, fet que segons el Patronat de Turisme de Salou mostra que la destinació és molt coneguda per aquest mercat.

IRISH TRAVEL INDUSTRY  AWARDS
En el decurs de la Fira també s’ha celebrat la Gala Irish Travel Industry Awards amb una assistència de prop de 500 persones entre les que destaquen agents de viatges, T.T.O.O. empresaris turístics i autoritats. En aquesta Gala es lliuren els premis a les destinacions turístiques més importants pel mercat Irlandès; i en aquest sentit, el parc temàtic de Portaventura va quedar dins dels cinc  finalistes en la categoria  Best Worldwide Theme Park .
D’altra banda, en el sopar de Turespaña destinat a la premsa irlandesa "Travel Extra Travel Journalist of the Year Awards" Salou i PortAventura   també van  ser-hi presents  i van col•laborar  en aquest esdeveniment donant  informació de Salou a tots els participants, a més de projectar el nou vídeo del municipi.  Aquest acte promocional va comptar amb la presencia del l'Ambaixador d' Espanya i  la presidenta  de la  ITAA , Clare Dunne. 

Galeria d'imatges

P1020368.JPG
P1020368.JPG

Document Actions