Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a Londres davant d'un increment del turisme britànic

dimarts 07 novembre 2023

Salou es llueix a la 44a edició de la World Travel Market London (WTM), una de les fires més prestigioses i concorregudes del sector turístic mundial. L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, va assistir a la inauguració d'aquest esdeveniment internacional, on el municipi es promociona a l'estand de Catalunya.

La rellevància del mercat britànic per a la capital de la Costa Daurada és indiscutible. La relació turística entre Salou i el Regne Unit és de vital importància, consolidant-se com un mercat emissor clau per al territori amb un augment del 12% en turistes britànics.

Salou no només té en compte la quantitat de visitants, sinó que també es fixa en factors clau com les pernoctacions, la (bona) despesa en el destí i l'impacte ambiental, elements essencials per al desenvolupament de polítiques i estratègies turístiques equilibrades i compromeses amb el creixement sostenible social i econòmic.

Les projeccions per a l'any vinent són força optimistes, anticipant un augment del turisme britànic al municipi.

La relació turística entre Salou i el Regne Unit és de vital importància, consolidant-se com un mercat emissor clau per al territori  amb un augment del 12% en turistes britànics

Durant el primer dia de la WTM, Pere Granados ha mantingut diverses reunions amb operadors turístics i mitjans de comunicació especialitzats, buscant enfortir futures col·laboracions i estratègies promocionals per a Salou.


A més, en la seva agenda institucional, l'alcalde es va trobar amb figures clau com el ministre de Turisme en funcions, Hector Gómez, i la secretària d'estat de Turisme, Rosana Morillo, així com amb la presidenta de la Diputació de Tarragona Noemí Llauradó i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Carlos Brull, i la directora de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech.

Granados també va participar en la reunió de l'Aliança de Municipis Turístics d'Espanya, de la qual ostenta la presidència. Ja al vespre, l'alcalde va assistir, com a convidat, a la recepció oficial que va tenir lloc a l'Ambaixada d'Espanya a Londres. Posteriorment, es va sumar a l'acte organitzat per l'Agència Catalana de Turisme, una vetllada que va servir per destacar la riquesa gastronòmica de Catalunya i promoure l'intercanvi cultural amb els assistents.

Cal remarcar que la World Travel Market és, juntament amb Fitur (Madrid) i ITB (Berlín), un esdeveniment rellevant per al turisme global. Aquest 2023, la fira compta amb al voltant de 4.000 expositors, un 14% més que en l'edició anterior, incloent-hi operadors especialitzats, empreses d'alta tecnologia i destacats destins turístics.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

988453d9-3fa8-4f27-aca2-480777cb1466.jpg
70610463-6f25-4676-85d3-a86787047c43.jpg
AMT.jpg
AMT2.jpg
catalynta.jpg
coia.jpg
f9227185-bea0-4f72-b4f1-6675d812a774.jpg
ministre.jpg
secretESt.jpg
turispaña.jpg
ambaixador.jpg

Document Actions