Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a Polònia

Per primer cop Salou tanca operacions amb TTOO polonesos

dijous 03 novembre 2011

Salou, a través del Patronat Municipal de Turisme, va assistir a la fira de caràcter professional  Fira Tour & Salon, que es realitza a Poznan (Polònia), i que gaudeix de la presencia de les agències de viatges i T.T.O.O. més importants de Polònia, com ITACA, Rainbow.

Segons el regidor de Turisme, Benet Presas, “la nostra presència a la fira ha estat molt positiva i determinant de cara a obrir Salou i la Costa Daurada a aquest mercat emergent d’Europa; ja que per primer cop empresaris turístics de Salou han tancat contractes per la propera temporada amb els grans TTOO polonesos”.  Afegia que “és un mercat que aposta per primer cop per a la nostra destinació, i hem d’aprofitar aquesta oportunitat per captar-lo bé i fidelitzar-lo de cara a incrementar la seva presència”. Afegia que “si aquest mercat funciona bé i la nostra destinació resulta atractiva la seva presència es podria multiplicar”.

Salou podria resultar interessant per aquest mercat perquè el principal motiu de viatge pels polonesos és l’oci i el descans (viatge vacacional), i viatja pricipalment amb família.

En aquest sentit, és previst que per a la propera temporada 2012, entre els mesos de maig a octubre, Salou aculli un gran nombre de visitants polonesos que arribaran en 4 vols setmanals en principi. Segons Benet Presas “la visita de turistes polonesos a la nostra destinació serà molt positiva per diversificar mercats emissors”. 

El regidor de Turisme va mantenir diverses trobades amb empresaris de la nostra localitat, el Director de la Oficina Española de Turismo, Roque Gonzalez; el director de producte de l’Operador ITACA, Michal Szmyt; i el Junior product Manager de l’Operador RAINWBOW TOURS, Malgorzata Plewka.

Segons Benet Presas el propòsit de la presència de Salou a la fira va ser per “donar a conèixer la nostra destinació i la nostra oferta; conèixer de prop el mercat polonès, i donar  suport als empresaris de Salou que van participar a la fira”.

Foto: El regidor de Turisme de Salou amb el director de la OET a Polònia.

 

 

Galeria d'imatges

El_regidor_de_Turisme_de_Salou_amb_el_director_de_la_OET_a_Polnia..JPG
El_regidor_de_Turisme_de_Salou_amb_el_director_de_la_OET_a_Polnia..JPG

Document Actions