Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a Rússia amb un nou road-show

El Patronat de Turisme ha realitzat avui la presentació davant més de cent agents de viatges locals de la ciutat de Krasnoyarsk

dilluns 03 març 2014

El Patronat de Turisme de Salou, de la ma del sector privat i hoteler,  torna a realitzar una acció a diferents ciutats de Rússia per tal d’apropar la destinació als agents de viatges locals d’una manera directa i efectiva.  El road show ha començat avui amb la presentació que ha tingut lloc a la ciutat de Krasnoyarsk on Salou ha presentat la seva oferta davant de més de 100 agents de viatges.  Les perspectives a nivell de reserves són positives segons ha pogut constatar els representants de Salou en aquesta ciutat. Es preveu realitzar aquestes presentacions itinierant diferents ciutats fins el proper 8 de març.  Les properes ciutats seran Novosibirsk, Tomsk, Tyumen, Ekaterinburg.  
 
Durant el road show,  s’organitzen tallers de treball amb els representants privats i públics, de manera que es té l’ oportunitat de comunicar-se amb les agències de viatges de cada ciutat i de respondre a totes les preguntes i questions relatives a les  característiques i serveis de la destinació. En aquest escenari, el Patronat de Turisme ha explicat avui la oferta que Salou té per oferir als visitants.  Aquesta acció s’ha realitzat de manera conjunta amb representants del sector privat, de Natalie Tours-NT Incoming. En aquestes trobades, es destaquen aspectes com la certificació en Destinació de Turisme Familiar i Destinació de Turisme Esportiu.  Cal recordar que el 70% dels turistes russos que visiten Catalunya busquen la oferta de turisme familiar .  De fet, segons el darrer estudi realitzat per l’Observatori  de la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada, el 17,8% de les famílies amb nens que vénen a Salou són russes, en una major proporció que altres nacionalitats. 
 
 
En aquestes presentacions, donen arguments als agents de viatge per a que puguin apropar millor la destinació als seus clients.  Les presentacions d’aquest segon road show són:
 
Primera presentació: Krasnoyarsk 
Segona presentació: Novosibirsk
Tercera presentació: Tomsk
Quarta  presentació: Tyumen
Cinquena pesentació: Ekaterinburg
 
Aquest road-show és la segona acció prevista a desenvolupar durant el 2014 en aquests mercat. Els propers mesos, hi hurà nous road shows i la participació en diferents fires com la Inturmarket, la MITT o la Uitt.  


El mercat emissor rus

Rússia és el tercer mercat emissor de Salou, amb un 18% dels turisme que arriba al municipi. Es tracta del segon mercat internacional després dels anglesos. Les previsions en aquest mercat són positives, amb un alt percentatge de repetidors. En aquest sentit, es preveu un increment de turistes russos per al 2014.  Cal recordar que el mercat rus està experimentant a Catalunya un creixement sostingut amb increments destacats. 

Galeria d'imatges

photo.jpg
photo.jpg

Document Actions