Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona a Sant Sebastià i a Toulousse

El Patronat de Turisme ha portat a terme una campanya de promoció intensa al País Basc com a destinació familiar

dijous 02 juny 2011

Salou s’ha desplaçat  el  cap de setmana  del 20 al 22 de maig al  País Vasc, de la mà de l’Agencia Catalana de Turisme, concretament a San Sebastià en el centre comercial Garbera, per donar a conèixer les destinacions familiars de Catalunya. Des de l’organisme s’ha aprofitat l’avinentesa per crear un ambient atractiu pels infants atraient als pares per poder explicar-los amb detall el projecte i la oferta del municipi. Salou és una destinació molt coneguda i visitada pels habitants de San  Sebastià,  i per això estratègicament s’ha insistit  en la promoció i informació sobre  els  nous establiments  i empreses  que recentment s’han certificat.

Aiximateix, el Patronat també ha assistit a la fira Expovacaciones  de Bilbao, que va tenir lloc del 5 al 8 de maig  i que va comptar amb l’assistència d’un gran nombre de públic interessat en la  destinació de Salou.  Una campanya especialitzada en els mitjans de comunicació i a la TV de Bilbao, van completar  aquesta acció.

Paral•lelament, el cap de setmana del 20 al 22 de maig,  Salou ha acompanyat a  l’Agencia Catalana de Turisme a Toulouse,  on s’ha   realitzat una promoció de Destinació  Familiar,   conjuntament amb el T.T.O.O. Auchan  en  el Centre comercial Auchan 92.

El format de l’acció ha estat  el mateix que el que s’utilitza en les promocions dels centres comercials, on s’inclou l’aportació d’informació , una oferta especial del T.T.O.O. en els viatges  cap a la nostra destinació i una animació infantil per atraure als mes petits.

Galeria d'imatges

P1000066.JPG

Document Actions