Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona de manera conjunta amb PortAventura

El Patronat de Turisme renova el conveni amb l’empresa per tal de col•laborar en matèria de promoció turística, informació i atenció al client

dimecres 17 abril 2013

El Patronat de Turisme de Salou va signar ahir el conveni de col·laboració amb la empresa PortAventura per tal de realitzar accions de promoció, informació,  i atenció al client. Es tracta d’un conveni que té com a objectiu unir esforços en matèria de promoció turística per tenir una major repercussió i abast atraient un major volum de turistes al municipi.

Aquest conveni contempla la presència de PortAventura en el material i canals impulsats  pel Patronat. En aquest sentit, es preveu, entre d’altres aspectes, la senyalització de l’emplaçament de PortAventura en el plànol del municipi de Salou, la inclusió de material de informatiu del Parc Temàtic a les fires a les quals assisteix el Patronat de Turisme o el fet d’incloure la pàgina web del Patronat un enllaç que permeti l’accés directe a la pàgina web de PortAventura. El regidor de Turisme, Benet Presas, ha explicat que “les sinèrgies entre el Patronat de Turisme de Salou i PortAventura tenen una especial rellevància donat el paper decisiu que ha jugat  i continua jugat en la projecció de la destinació sent un dels motius marca la diferència respecte a altres municipis” i ha afegit que aquest conveni "és una mostra de l'alt nivell de col.laboració i complicitat entre els dos agents públic i privat".

PortAventura tindrà presència de material promocional de Salou en els trenets turístics del municipi. Aquests trens hauran de realitzar una parada a la plaça situada prop de les taquilles d’entrada a PortAventura Park, amb la finalitat de desembarcar i embarcar els viatgers que allà s’ubiquin.

També s’exposarà publicitat i material promocional sobre PortAventura a les Oficines de turisme existents en el Municipi de Salou. Tanmateix, l’empresa de PortAventura disposarà d’un "corner" a l’Oficina de la Plaça Europa, un altre espai que acordin les parts mútuament equivalent a la Oficina a la de la Seu Central.

Aquestes i d’altres accions, s’han realitzat en anteriors campanyes i amb aquest conveni es renova la voluntat de col·laboració entre ambdues parts.

Galeria d'imatges

PortAventura.jpg
PortAventura.jpg

Document Actions