Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona demà a l’única Fira Internacional de Golf que se celebra a Espanya

L’alcalde donarà suport a la promoció de Salou com a destinació pels amants del Golf a la Fira Madrid GOLF 2014

dijous 20 març 2014

Salou continua desenvolupant la seva estratègia de promoció turística prevista pel 2014. En aquesta línia, demà serà present a la Fira Madrid Golf 2014 que té lloc a IFEMA, Feria de Madrid del 20 al 23 de març. L’alcalde de Salou, Pere Granados, es traslladarà demà a Madrid per recolzar la presència del municipi com a receptor de turisme interessat en el Golf. La inauguració de la Fira tindrà lloc demà a les 12:30 hores. A l'acte acudirà, Isabel Borrego, secretària d'Estat de Turisme, Roberta Lajous, Ambaixadora de Mèxic, Carmen Casero Consellera d'Ocupació i Economia del Govern de Castella-la Manxa, Joaquín Castillo, director general de Turisme de la Comunitat de Madrid, Gonzaga Escauriaza, President de la Reial Federació Espanyola de Golf i  Miguel Medina, president de la Federació Espanyola de Pàdel.  Durant el recorregut pels stands de la Fira, estaran acompanyats per les màximes autoritats d'IFEMA  i els directors de les fires.

Salou és la única destinació de tota Catalunya que estarà present en aquesta fira amb l’objectiu de continuar treballant per atreure el turisme interessat en la pràctica d’aquest esport, posicionant-se com destinació de golf amb les instal·lacions de Lumine Golf & Beach Club,  que també serà a la fira.

Recordem que al mes de novembre va acollir a les seves instal.lacions i al Centre de Convencions de PortAventura, la l’International Golf Travel Market (IGTM), el principal esdeveniment del sector del turisme de golf internacional, que va reunir a més de 600 operadors de golf i 350 Hosted Buyers representants del 80% del mercat emissor a nivell mundial.  Salou és una destinació on aquest esport ocupa un lloc rellevant donat que compta amb els camps de Golf del LUMINE Golf & Beach Club com a punt de referència europeu però també hi ha altres camps de primer ordre en un radi de 30 quilòmetres. Lumine Mediterrània Beach & Golf Community situat a Salou es compon dels camps de golf ( Lumine Golf Club ) , les zones de restauració ( restaurant Lumine i restaurant Hoyo 19 ) i el Beach Club , una àrea exclusiva per a relaxar-se i gaudir. Lumine Golf Club compta amb 170 acres que inclou tres camps de golf .

Fira Madrid GOLF 2014  és la única Fira Internacional de Golf que se celebra a Espanya, punt de trobada de professionals i aficionats. Estan representats tots els sectors de golf i ofereix una visió complerta del sector. Es presenten, es promocionen i es potencien la imatge de les marques, productes i serveis entre més de 16.000 visitants. Com a novetat més important, albergarà la Fira Padel Pro Show, la primera fira de pàdel del nostre país que se celebrarà en un recinte firal per a la indústria i aficionats. Golf i Pàdel s’uneixen per oferir més novetats i activitats per als visitants; i la primera Edició del I Torneig Amateur Padel Pro Show.

 

En els últims 20 anys l’increment de jugadors de golf a Espanya ha passat dels 45.000 als 320.000. Espanya es posiciona com el segon país del món de recepció de turisme de golf, només el supera Estats Units. Cada any Espanya acull a 1.000.000 de turistes estrangers els quals el motiu principal del viatge és el golf.

 

Document Actions