Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es promociona entre metges d'Estònia que visiten la ciutat

Des del Patronat de Turisme es considera important donar una atenció personalitzada a col·lectius que busquen un valor afegit en els seus viatges

dijous 17 juny 2010

Ahir, dia 16 de juny el Patronat de Turisme de Salou va rebre un grup de 19 turistes procedents de Tallin, la capital d’Estònia que estan gaudint d’una setmana de vacances a la ciutat. Els turistes són metges de família que aprofitaran la visita per conèixer el funcionament dels centres sanitaris de fora del seu país.

Ahir, el Patronat de Turisme de Salou i el Centre d’Assistència Primària de Salou els hi van organitzar una visita a les noves instal·lacions del Centre gràcies a la col·laboració de la directora del Centre Laura Palacios.

Els metges d’Estònia van poder visitar la nova zona d’urgències, l’actual zona de pediatria, ginecologia i odontologia. Els professionals sanitaris visitants van conèixer de prop un ‘box de cura’ o un consulta de pediatria així com la sala on es realitzen els programes d’educatius per la salut ciutadana i van realitzar tot tipus de preguntes sobre el número de metges que atenen el centre, estudis, volum de pacients i funcionament d’aquest.

 Un cop finalitzada la visita, els visitants van agrair a la direcció del centre i al Patronat de Turisme les facilitats ofertes i la amabilitat obtinguda. El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Alberto del Hierro, ha remarcat la importància de "donar una atenció personalitzada a col·lectius de diferents sectors professionals que busquen un valor afegit en els seus viatges per tal de promoure un turisme de qualitat i donar a conèixer la oferta cultural de Salou complementària al turisme de sol i platja".

Galeria d'imatges

fotos_nat_2010_005.jpg

Document Actions