Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es suma al Dia Internacional de les Dones

dijous 05 març 2015

La sala Europa del TAS acollirà l’acte que comptarà amb actuacions musicals, conferències i una exposició

 
Com cada 8 de març, les dones de tot el món fan sentir la seva veu per tal de recordar que la lluita per la igualtat entre els homes i les dones és una lluita quotidiana i constant. Es un record per aquelles dones que les han precedit, aquelles que han lluitat pels drets bàsics dels que gaudeixen avui. Comprometem-nos, doncs, i avancem des de la complicitat cap a la construcció de pobles i ciutats més justos i solidaris.

Per aquest motiu, demà divendres dia 6 de març a les 17 hores, l’Ajuntament de Salou se sumarà al Dia Internacional de les Dones. L’acte que tindrà lloc a la Sala Europa del TAS, i comptarà amb la presència de l'alcalde de Salou, Pere Granados, del delegat del govern, Joaquim Nin, i de la Regidora d'Acció Social, Martina Fourrier, que iniciaran l'acte amb una benvinguda.

Seguidament l'alpinista, il.lustradora i conferenciant Araceli Segarra, oferirà la xerrada "Reptes en femení". Tot seguit hi haurà la lectura de la declaració institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya, a càrrec de dones rellevants de Salou.

La nota musical anirà a càrrec del Cor Duorum de l’Escola Municipal de Música de Salou, seguit d’una actuació de Hip Hop a càrrec de Nou Estil. També podrem gaudir d'una part més cultural amb una exposició pictòrica a càrrec de Sabina Art.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

dia_dones.jpg

Document Actions