Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou és una destinació turística molt sol·licitada pels francesos

dilluns 02 octubre 2023

 

  • El pròxim 18 d'octubre es realitzarà una acció promocional específica per a Salou que implicarà al voltant de 25 agents turístics 

 
L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, s'ha desplaçat fins a París amb una agenda força carregada. Aquest dilluns, Granados ha maningut, a l'Ambaixada d'Espanya a França, una trobada amb la consellera de Turespaña a Paris, Maria José Gómez.

 Durant aquesta reunió, s'ha posat de manifest que Salou, com a destinació turística, gaudeix d'una alta demanda per part dels francesos. Aquesta informació afavorirà que la capital de la Costa Daurada continuï col·laborant amb Turespaña, desenvolupament diverses campanyes promocionals dirigides específicament al mercat francès.

Per consolidar aquesta posició privilegiada en el mercat francès, el pròxim 18 d'octubre es realitzarà una acció promocional específica per a Salou. Aquesta iniciativa implicarà al voltant de 25 agents turístics i també inclourà un workshop amb touroperadors, en el qual també hi participaran altres destins turístics com Mallorca, la Comunitat Valenciana i Eivissa.

Amb aquestes accions, Salou reafirma la seva posició com una destinació d'elecció per als francesos i intensifica els esforços per atraure més turistes gals.

Aquesta trobada és una de les moltes que l'alcalde Pere Granados té previstes dins de la seva intensa agenda a la capital francesa.

Galeria d'imatges

granados_paris.jpg

Document Actions