Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es vesteix d’Òpera amb la projecció de ‘La Bohème’ conjuntament amb el Liceu

dimarts 05 juliol 2016

Aquest divendres a les 22h la Platja de Llevant, davant la Plaça de les Comunitats Autònomes, es projectarà l’obra de Puccini en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Aquest proper divendres a les deu de la nit Salou serà l’escenari per primer cop de la projecció d’òpera des del Gran Teatre del Liceu. Enguany, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou, dins el programa d’activitats d’estiu, ha apostat per aquesta faceta musical que acostarà amb una gran pantalla l’òpera ‘La Bohème’, en directe des del Liceu sota el programa anomenat ‘Liceu a la Fresca’. L’activitat de caràcter musical tindrà lloc a la Platja de Llevant, davant la Plaça de les Comunitats Autònomes. Aquesta iniciativa vol apropar la cultura a la ciutadania mitjançant la retransmissió de diferents obres musicals a més de 100 municipis de tot Catalunya, entre ells Salou.

En aquesta ocasió l’Òpera elegida ha estat “La Bohème” de  Giacomo Puccini una de les òperes més representades al món. Amor, joventut i tragèdia a París son les grans fils conductors de l’obra. Sota la direcció musical de Marc Piollet i la direcció d’escena i la coreografia de Jonathan Miller, la producció s’ha convertit en un clàssic de la English National Opera i està considerada una de les millors produccions.

A més, de les pantalles de grans dimensions repartides pels diferents municipis que participaran d’aquesta iniciativa, TV3 emetrà pel canal 33 l’òpera a partir de les 22 hores. La iniciativa es part de l’estratègia del Gran Teatre per a crear nous públics per a l’òpera.

Galeria d'imatges

liceo.jpg
cartell_liceu_fresca_15-16_per_editar_ok_copia.jpg

Document Actions