Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou escalfa motors per viure la festa del XIXè Dia Internacional de la Gent Gran

Des d’Acció Social s’informa que s’obre el període per inscriure’s a l’Esplai de la Gent Gran, o a la Llar de Jubilats del Parc de Salou

dilluns 24 setembre 2012

Aquesta jornada festiva i de lleure, dedicada a la Gent Gran, serà el diumenge 7 d’octubre amb una missa al vestíbul del TAS a càrrec de mossèn Santiago Soro i continuarà amb una sèrie d’actes de germanor organitzats per la regidoria d’Acció Social amb la col·laboració de les llars de jubilats de l’Esplai i el Parc de Salou.

Pedro Lavilla, regidor d’Acció Social, va afirmar que “serà un dia de celebració i comunió amb la gent gran que hi conviu amb nosaltres i que enriqueixen les nostres famílies i comunitat; perquè són les arrels de la nostra societat”.

Posteriorment, a partir de les 14:15 hores es durà a terme el tradicional dinar de germandat de la Gent Gran de Salou que es farà al vestíbul del Teatre Auditori (TAS), al costat de l’Ajuntament. Dinar de tardor que s’ha consolidat al nostre municipi, en la seva XIXè edició, com un punt de trobada ineludible per a les nostres àvies i avis i en una mostra col·lectiva d’afecte, estima i respecte per a la Gent Gran de Salou. El menú constarà:

D’un aperitiu d’olives farcides, ametlles, fuet i formatge.

Un primer plat de fideuà amb all i oli; un segon plat de galta estofada amb patates panadera.

Copa de gelat caramelitzat, a més de cava, vi, aigua, pa i cafè.

Després del dinar els assistents gaudiran d’un ball amenitzat amb banda musical.

Tots els interessats i interessades poden adreçar-se per comprar els tickets del XIX Dia Internacional de la Gent Gran als següents llocs:

A l’Esplai de la Gent Gran del Passeig de l’Estació, núm.:1, amb horari d’atenció: de 9:30h fins a la 13h del matí i de 15:30h de la tarda fins a les 20:00h (excepte diumenges).

També es troben a la venda a la Llar de Jubilats del Parc de Salou, al carrer Carles Buigas, amb horari d’atenció al públic: de dilluns a diumenge de 10:00h a 23:00 hores.

El preu de les entrades és de 10 euros per als socis/sòcies de les llars de jubilats i de 12 euros per als no socis/sòcies.

Galeria d'imatges

Cartell_de_lesdeveniment_denguany.PNG
Dia_de_la_Gent_Gran_de_lany_passat.JPG
Cartell_de_lesdeveniment_denguany.PNG
Dia_de_la_Gent_Gran_de_lany_passat.JPG

Document Actions