Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou escollida com a tercera destinació europea preferida per les famílies

El portal Tripadvisor, amb 40 milions d’opinions de viatgers, dona una molt bona nota a la capital de la Costa Daurada només per darrera d’EuroDisney i Palma

dilluns 13 desembre 2010

TripAdvisor, la major i més popular comunitat de viatgers en el món, ha seleccionat la capital de la Costa Daurada, Salou, com a tercera destinació europea de turisme familiar. Els premis anuals Travellers'Choice són l’únic guardó atorgat pel lloc web de crítiques de viatges més gran del món en base a les opinions de milions d'autèntics viatgers.

Cal destacar que els Premis de viatgers TripAdvisor's Choice Destinations es basen en milions de comentaris i opinions reals i imparcials dels viatgers de TripAdvisor. Els guanyadors han estat seleccionats per una combinació de comentaris sobre destinacions, llocs preferits, i la popularitat global de cada destinació en TripAdvisor. Així, els usuaris han triat Salou com la 3a Millor destinació d’Europa per a famílies, només per darrera de Palma (Mallorca) i, encapçalant la classificació  EuroDisney, a París.  Pel regidor de Turisme, Alberto del Hierro, “es tracta d’una gran notícia per a la nostra destinació, on des de fa vuit anys estem lluitant per situar-nos dins el segment familiar. Aquesta pàgina certifica, en veu dels nostres visitants, la feina que estem portant a terme”.

Cal destacar que dins la selecció de viatges el portal TripAdvisor identifica les destinacions que van canviant les seves posicions en els rànquings sobre la base de dades del web, incloent l'augment en les recerques i els comentaris en els fòrums sobre un lloc concret comparat amb l'any passat.

Document Actions