Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou escolta a la gent gran al primer consell sectorial de la tercera edat

En aquest primer consell es van abordar temes de mobilitat i manteniment de la ciutat així com aspectes relatius a la convivència.

dijous 19 juliol 2012

L’alcalde del municipi, Pere Granados i la regidora de Cultura i Festes, Manteniment Urbà, Serveis i Via Pública, Maria Jose Rodríguez van donar ahir la benvinguda als membres del Primer  Consell Assessor Sectorial de la Gent Gran de Salou. En aquesta primera reunió, van assistir unes quinze persones. Es va realitzar una presentació dels membres que en formen part de l’òrgan  i es va informar de les funcions i tasques que es realitzaran.

En aquest primer consell es van abordar temes relatius a la mobilitat i manteniment de la ciutat així com aspectes relatius a la convivència. També van traslladar a l’alcalde alguns temes que els interessen de caràcter lúdic. L’alcalde de Salou va agraïr a tots la seva presència i els va motivar a participar aportant idees que “facin de la nostra ciutat un espai que respongui a les seves necessitats i interessos”.

El consell assessor de la Gent Gran pretén tractar qüestions d’interès específic d’aquest col•lectiu per tal de treballar-hi conjuntament tot canalitzant les seves inquietuds. Aquest consell  vol escoltar al col•lectiu de la Gent Gran; el que comporta buscar una complicitat i una relació més estreta amb els més grans del municipi, bé com a representants d’associacions o bé a títol individual.

Galeria d'imatges

foto.jpg
foto.jpg

Document Actions