Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou està preparat per acollir el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

dimarts 21 octubre 2014

El 50 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2014, serà la penúltima prova del Campionat del Món FIA de Rallis que, per desè any consecutiu i del 23 al 26 d’octubre, tindrà el seu centre neuràlgic a la Costa Daurada i el seu epicentre al municipi de Salou i PortAventura.

Degut a la celebració d’aquesta prova esportiva, i també als seus preparatius, els camins i vies del municipi de Salou es veuran afectats, especialment la zona dels Emprius i el Passeig Jaume I i transversals.

Així doncs el camí dels Emprius i el de Salou estaran afectats per la prova del Shakedown (posta a punt) el dimarts 21 d’octubre de 15.30h a 19.30h per als preparatius i el dijous 23 d’octubre per a la realització de la prova en horari de 6h a 15h.

Per altra banda, restaran tallats al trànsit el Passeig Jaume I, l’av. Andorra, Verge del Pilar i Carles Buigas (des del c. Murillo) el dimecres 22 d’octubre per als preparatius i per a la prova d’asfalt el dissabte 25 d’octubre en horari ambos dies de 13h a 22h. Únicament els veïns els quals accedeixin amb vehicle als carrers Brussel·les, Colon, Alfons V, Tortosa i Falset ho faran en sentit contrari pel c. Montblanc.

Es prega als assistents que accedeixin a la zona que ho facin amb temps suficient i respectin la senyalització de la Policia Local per tal de garantir la seguretat dels visitants i veïns de les zones afectades. Així mateix, per a la nombrosa assistència que es preveu s’han habilitat zones de pàrquing a la urbanització Els Emprius i camí del Cavet (junt a escola Elisabeth) per a la prova del Shakedown el dijous 23 d’octubre i per a la prova de l’asfalt al Passeig Jaume I del dissabte 25 d’octubre es podrà estacionar al pàrquing del c. Berlín, i c. Maria Castillo (al costat del centre Atenea). Per a tots aquells que vulguin assistir al Servicepark allotjat a Port Aventura, podran estacionar als carrers existents entre l’av. Pere Molas i Joan Fuster.

La Policia Local és conscient de les afectacions que la celebració d'aquest Rally pot comportar al veïnat i demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Galeria d'imatges

Rally-Racc-Catalunya-Escaladei-620x309.jpg

Document Actions