Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou estableix un operatiu especial per reforçar la seguretat i ampliar l’aparcament durant el concert d’Alejandro Sanz

Quasi 2.000 places d’aparcament addicional estaran a disposició del públic assistent

dijous 09 setembre 2010

El proper dissabte dia 11 de setembre, Salou habilitarà unes 2.000 places d’aparcament addicionals amb motiu del concert que Alejandro Sanz oferirà al municipi. Davant la previsió d'un nombre molt elevat de persones que assistiran a aquest esdeveniment des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat s'ha dissenyat un operatiu especial coordinat amb el cos de Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, segons s’ha informat des de la Policia Local s'han habilitat durant el dissabte dia 11 d’agost, dia del concert de l’Alejandro Sanz, un total de 2.000 places d'aparcament addicionals estaran ubicades a indrets estratègics, a dos de les entrades de la ciutat que serviran d'aparcaments dissuassoris.

D'una banda, hi haurà capacitat per a 800 vehicles a la zona del camp d'esports municipal; 1.200 més a la al costat de l’Escola Elisabet (Camí del Cavet cruilla amb avinguda Pau Casals). Es tracta d’una mesura per tal de no crear una circulació innecessària dins el municipi ja que col·lapsaria les principals vies de comunicació. Tots aquests aparcaments estaran degudament senyalitzats i comptaran amb vigilància.

Al marge de l'aparcament, també s'ha creat un operatiu policial que mobilitzarà un total de 78 agents, patrulles que s'han de sumar a les que els Mossos d'Esquadra posaran a disposició per tal de garantir la seguretat a la zona i coordinar el trànsit. El regidor de Seguretat ciutadana, Alberto del Hierro, explicava aquest matí que "com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments que mobilitzen molta gent, és molt important que s'arribi amb anterioritat al concert i que en tot moment es s’atengui a les indicacions dels cossos i forces de seguretat".

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions