Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou estableix un operatiu especial per reforçar la seguretat i ampliar les places d’aparcament durant les 'Nits Daurades'

Unes 2.000 places d’aparcament addicional estaran a disposició del públic assistent

divendres 06 agost 2010

El proper diumenge dia 8 d’agost, en el marc de les Nits Daurades, Salou donarà el tret de sortida a les ‘Nits Daurades’ d’enguany amb el tradicional Acte Inaugural que comptarà amb l’ex futbolista professional Julio Salinas i la posterior Gran Tronada i Nit de Foc. Igualment, el dissabte dia 7 d’agost, tindrà lloc el Concert de Joaquin Sabina al Camp de Fútbol de Salou.

Davant la previsió d'un nombre molt elevat de persones que assistiran a aquests i els següents actes, des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat s'ha dissenyat un operatiu especial coordinat amb el cos de Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, segons han informat des de la Policia Local s'han habilitat a partir del dissabte dia 7 d’agost, dia del concert de Joaquin Sabina, un total de 1.800 places d'aparcament addicionals ubicades a indrets estratègics com son dos entrades de la ciutat que serviran d'aparcaments dissuassoris.

D'una banda, hi haurà capacitat per a 800 vehicles a la zona del camp d'esports municipal; 1.200 més a la al costat de l Escola Elisabet (Camí del Cavet cruilla amb avd Pau Casals) Es tracta de no crear una circulació innecessària dins el municipi ja que col·lapsaria les principals vies de comunicació. Tots aquests aparcaments estaran degudament senyalitzats i comptaran amb vigilància.

Al marge de l'aparcament, també s'ha creat un operatiu policial que mobilitzarà un total de 78 agents, patrulles que s'han de sumar a les que els Mossos d'Esquadra posaran a disposició per tal de garantir la seguretat a la zona i coordinar el trànsit. El regidor de Seguretat ciutadana, Alberto del Hierro, comentava que "és molt important que s'arribi amb l’antelació suficient tant al concert com als actes més importants de les Nits Daurades i que en tot moment es faci cas de les indicacions dels cossos i forces de seguretat".

Cal destacar que el diumenge 15 d’agost, a partir de les 22,45 hores quedarà tallat al trànsit tant el passeig Miramar com el passeig Jaume I per tal de garantir la seguretat dels milers d’assistents a la cloenda de la festa de les Nits Daurades amb el Gran Piromusical. Tot i que no es podrà circular per aquests dos passeigs s’habilitaran itineraris alternatius degudament senyalitzats.

 

Document Actions