Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou exhibeix en la cinquena mostra d’entitats el seu teixit associatiu

dissabte 09 maig 2015

Més de 30 entitats exposen les seves activitats en el marc del passeig Jaume I

 

Veïns, entitats, associacions, visitants i autoritats s’han aplegat al voltant de la plaça de les Comunitats Autònomes aquest matí de dissabte per tal de mostrar a la ciutadania i visitants a la tasca que perpetuen en el dia a dia més d’una trentena d’entitats del municipi. Sota el paraigües de la cinquena mostra d’entitats han estat molts els grups i associacions que han volgut fer-se costat  les unes amb les altres i mostrar la seva vivesa, sensibilitat, implicació i dinamisme. L’alcalde, Pere Granados, ha estat l’encarregat de tallar la cinta inaugural, acompanyat per la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, i la resta de regidors de l’Ajuntament. Granados, ha destacat com “les entitats contribuiu a la cohesió social i doneu alhora riquesa i força a la diversitat de la nostra ciutat”, a més, -ha afegit- “aquesta fira té per objectiu també que tots puguem gaudir i conèixer la gran varietat d’activitats i propostes de les nostres entitats, que creeu i projecteu una ciutat social i vital”. Aixímateix, Granados ha estès la mà a la col·laboració “per continuar gaudint d’aquest moviment associatiu de la nostra ciutat”.

 

 

Per la seva part, Rodríguez, en la presentació ha destacat “que mereixeu el més sincer reconeixement i mostra de gratitud per la feina de dinamització social que realitzeu de forma generosa en tots aquells àmbits de la vida cultural, festiva, cívica, i esportiva, de Salou”.

Després dels parlaments, la corporació ha visitat un per un els diferents estands. La mostra continuarà oberta al públic i serà visitable fins avui les nou de la nit; mentrestant es duran a terme activitats, exhibicions, i altres mostres d’entreteniment.

 

Les entitats participants són: Cáritas Interparroquial de Salou; Associació Assistència Social Eluzai; Associació Cubana a Catalunya; Associació Cubana A Catalunya; Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí; Assemblea Nacional Catalana; Associació Cultural Àrab; Associació Col·lectiu Senegalès Tarragona ; Asociación Cultural Aragonesa; Nanos i Mulassa; Ball de Bastons de Salou; Associació  de Familiars d’Alzheimer de Salou (Afas); Associació Intercomarcal de Consumidors de Cat- AICUC; Sos Gat Salou; Associació Asperger Camp De Tarragona; Club Nàutic de Salou; Club Escacs Salou; Club Natació Salou; Associació Aiguamarina; Unió Esportiva Salou; Club Futbol Americà Almogàvers; Club Handbol Salou; Club Volei Platja Salou; Club Patí Salou; Ass. Esportiva Sincro Valfago; Club Basquet Salou; Club Vehicles Clàssics Salou; Salou Club Esportiu; Secció Comarcal  U. R. E.  C. Daurada  i, finalment, la Policia Local de Salou.

Galeria d'imatges

web.jpg
DSC_1423.JPG
DSC_1446.JPG

Document Actions