Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou exposa a l'Ajuntament les obres finalistes del XVIII Concurs de Cartells Nits Daurades 2009 ' Memoriam Antonio Cáneba

dilluns 29 juny 2009

L'Ajuntament mostra els 8 cartells finalistes per tal de sotmetre'ls a vot popular i escollir-ne el guanyador

El jurat seleccionat per l'Ajuntament de Salou, ha escollit Calor, Frijanitos, Lluna d'estiu, Nits, Reflejos, Salou i Mar, Retro i Viu la festa! com a cartells finalistes entre els 40 que es van presentar per optar al premi i a ser reproduïts com a imatge representativa de la festa de les Nits Daurades.

Totes aquelles persones que vulguin votar per el millor dels cartells ho podran fer després de veure-les exposades al vestíbul de l'Ajuntament en una votació popular mitjançant butlletes (que es trobaran a les dependències de Turisme ubicades al primer pis de la casa de la vila) i també via on-line al web municipal www.salou.org
de l'1 al 8 de juliol. La publicació del guanyador dels 2.000' del premi es farà el 10 de juliol. L'obra guanyadora quedarà com a propietat del Patronat que, conjuntament amb l'Ajuntament, tindrà facultat de reproduir-la.

El jurat encarregat de donar aquests veredicte està composat per: la Sra. Elena Martí, Coordinadora del Centre d'Art Cal Massó de Reus, la Sra. Ana Belén Rojo, Professora de Teoria del Disseny de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, la Sra. Gabriela Rovassio , Dissenyadora Gràfica i Feeling Comunicació i el Sr. Joan Casals, Artista plàstic.

Les obres no premiades podran ser recollides a l'Ajuntament de Salou, al departament del Patronat Municipal de Turisme de Salou (1er pis), de l'1 al 10 de setembre. Per la devolució dels treballs, caldrà acreditar-se. Transcorregut l'esmentat període, el Patronat de Turisme decidirà que fer amb les obres no recollides.

Document Actions