Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou exposa 'Resse_TEjA' per aprofundir en el món de l'Asperger

dissabte 13 abril 2024

L'Ajuntament de Salou ha inaugurat aquest divendres, al hall del Teatre Auditori de Salou, l'exposició 'Resse_TEjA' sobre l'Asperger amb la presència de Cristina Berrio, regidora de Salut, i d'altres membres del govern municipal. 

La mostra, resultat d'un profund treball d'autoconeixement i reivindicació, ha estat desenvolupada pel grup d'adolescents Asperger-TEA de l'Esplai Terapèutic d'Aspercamp juntament amb la fotògrafa Varinia Picó.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal sensibilitzar la societat sobre les realitats del trastorn de l'espectre autista (TEA), que sovint roman invisible i és mal entès.

En l'acte d'inauguració, Carles Vellvè, diagnosticat de TEA als 39 anys i activista de l'Associació Asperger-TEA Camp de Tarragona, ha impartit la xerrada 'Desxifrant l'Asperger' a la Sala Europa.

L'exposició 'Resse_TEjA' és una bona oportunitat per millorar el coneixement i aprofundir en la comprensió de la realitat de les persones amb Asperger

En aquesta, Vellvè ha compartit les seves experiències personals i ha ofert consells pràctics per millorar la comprensió i la interacció amb persones que viuen dins d'aquest espectre.

L'exposició 'Resse_TEjA' romandrà oberta al públic fins al 12 de maig, proporcionant una interessant oportunitat per millorar el coneixement i aprofundir en la comprensió de la realitat de les persones amb Asperger, mitjançant l'art i els testimonis particulars.

Galeria d'imatges

asperger1.jpg
asperger2.jpg
asperger3.jpg

Document Actions