Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou fa costat a les activitats per a joves amb nous grups d'exhibició de break dance

dilluns 02 novembre 2009

Els Family Brothers i les Crazy Dancers van omplir la Plaça de la Pau en els actes previs a la Festa Major del 30 d'octubre

La regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Salou està treballant en la creació, junt amb el grup Family Brothers, d'una nova associació al municipi encarada a la divulgació del break dance. Actualment, els Family Brothers compten amb 14 membres i assagen regularment al local annexa al Carrilet, on ja s'ha millorat el terra 'adequant-lo a les necessitats del ball- i properament s'instal·larà una dutxa. La regidora, Júlia Gómez, ha assegurat també que 'de cara a la festa major d'hivern també faran una exhibició de nivell, com la que vàrem poder veure per la festa de la segregació', deia. Es tracta de joves que viuen el hip hop i volen donar-lo a conèixer per allà on van. William Monsalve, coordinador dels Family Brothers ha explicat que: 'tenim molts projectes que properament tirarem endavant per tal de despertar el hip hop a Salou'. Monsalve ha afegit que: ' hi ha molts joves del municipi que estan interessats en aprendre i nosaltres els hi volem oferir aquesta oportunitat'.

Cal recordar que el passat diumenge dia 25 d'octubre, i en el marc dels actes previs de la Festa Major del 30 d'Octubre, la Plaça de la Pau de Salou es va omplir per veure l'exhibició de Break Dance que van oferir els Family Brothers i les Crazy Dancers. Totes dues formacions es van moure a ritme de Hip Hop, tot i que, els Family Brothers van fer una gran exhibició de Break Dance, mentre que les Crazy Dancers ens van deleitar amb una exhibició més Funky.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat que: 'estem molt contents de que aquestes formacions vulguin fer activitats al municipi. Nosaltres, des del govern els donarem tot el suport ja que creiem que és bo que els joves s'impliquin i que es creïn noves activitats per tal d'augmentar l'oferta del municipi i no faci falta que els salouencs hagin de desplaçar-se per tal de poder gaudir d'aquestes activitats'.

Document Actions