Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou fa un reconeixement a la gent gran: Una generació que "no ho va tenir fàcil"

diumenge 08 octubre 2023

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit, aquest migdia, a la 28a edició del Dinar de la Gent Gran celebrat al TAS de Salou, on gairebé 250 persones es van donar cita. Acompanyat per diversos membres del consistori, l'alcalde ha volgut fer un reconeixement al "llegat" deixat per la gent gran de Salou així com agrair-los la seva implicació i contribució responsable en el procés de millora i desenvolupament de la ciutat.

En la seva al·locució, Granados ha avançat que aviat entrarà en vigor el nou contracte de la neteja de la via pública, amb l'objectiu de mantenir Salou "encara més net". A més, ha anunciat el començament d'una sèrie d'obres destinades a la millora de l'espai urbà, amb un enfocament clar cap a la sostenibilitat i el benestar dels vianants. Com a mostra d'aquest compromís, ha destacat la segona fase de millora del carrer Carles Buigas i el projecte de remodelació d'11 places municipals, que comptarà amb el suport financer dels fons europeus Next Generation.

Pere Granados ha volgut fer un reconeixement al "llegat" deixat per la gent gran de Salou així com agrair-los la seva implicació i contribució responsable en el procés de millora i desenvolupament de la ciutat

"Volem que aquests espais es converteixin en punts de trobada social amb fàcil accessibilitat", va afirmar l'alcalde, qui també va demanar la col·laboració ciutadana per continuar treballant en l'embelliment i el progrés de Salou.

Granados ha conclòs remarcant el seu compromís i el del seu govern amb els habitants de Salou, buscant, entre tots, que la ciutat sigui un referent de benestar i progrés.

Per la seva banda, Cristina Berrio, regidora de Serveis Socials i Gent Gran, també va prendre la paraula per reconèixer l'esforç i la dedicació de la generació més gran. Ha remarcat que en formen part d'una generació que ha treballat amb tenacitat i que ha hagut de superar nombrosos reptes i que "no ho van tenir fàcil". 

Berrio es va comprometre a valorar i tenir en compte l'experiència vital de la gent gran, assegurant que el govern local està fermament compromès amb polítiques orientades a abordar les necessitats i els desafiaments dels nostres avis i àvies.

Galeria d'imatges

gent gran.jpg
granados__Gran.jpg
gent-gran.jpg
gent-gran2.jpg

Document Actions