Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou facilita els banys a la platja a les persones amb mobilitat reduïda

dimecres 15 juliol 2015

El municipi disposa de 4 cadires amfíbies a més d’una nova pasarel.la d’accés al bany a primera línia de mar

 

Un any més la regidoria de Platges de l’Ajuntament de Salou vol facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda i millorar així la seva qualitat de vida facilitant-los l’accés tant a la platja com al bany. Es per això que disposa de 2 cadires amfíbies a la platja de Llevant i 2 més a la platja de Ponent del municipi que gestionen des de l’empresa concessionària municipal de Salvament i Socorrisme de Salou, Altesport, a demanda dels usuaris. Per poder reservar-la bé es pot fer una trucada al 657 81 80 23 o bé personar-se a la base de Salvament i Socorrisme de la platja de Llevant.

A més, com a novetat s’ha instal·lat al davant de la base de Salvament i Socorrisme, a l’altura de la plaça de les Comunitats Autònomes, una nova passarel·la fins a la zona d’arena mullada de primera línia de mar per tal de facilitar l’accés a les persones que van amb cadira de rodes. Aquesta, segons explicava la regidora Julia Gómez, “busca complementar les altres dues rampes que hi ha també a Llevant per a persones amb més dificultats de moviment”. A més, ha manifestat, els serveis tècnics també han adaptat la rampa d’accés a la dutxa per tal que sigui accessible. Les rampes per a minusvàlids estan repartides per totes les platges amb guinguetes a Llevant (11), Ponent (9) i  a Capellans (2), a més d’una a Cala Vinya.

L’horari del servei de les cadires amfíbies es de 10 a 20 hores de dilluns a diumenge. Únicament es donarà servei els dies que hi hagi bandera verda per tal de reduir el perill que pot ocasionar els dies de mala mar als banyistes. Un cop l’usuari sol·licita el servei de les cadires amfíbies, es fixa el grau de discapacitat de l’usuari per tal de donar-li el millor servei i el que millor s’adapti a les seves necessitats i comoditats.

Gómez, ha afegit que: “amb aquests treballs es pretén dotar les platges del municipi d’una major qualitat en els serveis ja que volem que tothom pugui gaudir de les nostres platges amb les més optimes condicions i seguir ampliant els serveis per fer-ho possible”.

Galeria d'imatges

banys.jpg
P1170589.JPG

Document Actions