Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou finalitza el curs de socorrisme en instal·lacions aquàtiques, inclòs dins el programa Joves per l’Ocupació

dijous 21 abril 2016

Un total de 10 alumnes començaran a treballar en diversos hotels i càmpings del municipi

 Salou finalitza la formació de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques que s'està duent a terme dintre del programa Joves per l'Ocupació 2015. Recordar que es tracta d’un programa que pretén formar els més joves en un ofici i dotar-los dels coneixements i les aptituds necessaris per dur-lo a terme.

El curs l’han dut a terme un total de 10 alumnes que han participat de manera activa en el curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques i que tot just avui finalitzen la seva formació. Ara estan a l’espera de començar a treballar per adquirir experiència i posar en pràctica tot l’aprés durant el curs. Aquest migdia, l’alcalde, Pere Granados, ha volgut felicitar els joves per l’aprofitament d’aquesta oportunitat de formació i els ha encoratjat a seguir esforçant-se per aprendre l’ofici. Per la seva part, el regidor d’Ocupació, David Gonzalez, ha valorat molt positivament aquest programa d’ocupació per a joves, ja que els joves son el nostre futur i és molt important que rebin una bona formació per posteriorment poder aplicar els coneixements adquirits al lloc de treball.

 

L’empresa encarregada de la formació i la posterior contractació és Altesport 2000SL, que ha realitzat el curs entre el poliesportiu municipal i la piscina municipal. Aquest, ha constat de 290h, de les quals 210h són formatives i 80h pràctiques.

Les empreses en les quals els alumnes començaran a treballar mitjançant la seva contractació seran en les instal·lacions aquàtiques de diferents hotels de Salou, així com d’algun càmping.

Galeria d'imatges

joves.jpg
P1250684.JPG
P1250690.JPG

Document Actions