Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou finalitza la Festa Major d’hivern 2022 amb gran èxit de participació i assistència

dilluns 07 febrer 2022

L’alcalde posa en valor la programació d’actes i espectacles que ‘ha satisfet el públic infantil, les famílies i la gent gran’; i avança que ‘estem treballant perquè el Cos Blanc 2023 sigui el més gran que ha tingut mai Salou, amb un espectacle que canviarà el concepte actual, i on les colles hi participaran d'una manera molt nova i espectacular’


Salou tanca avui dilluns l'extensa programació d'actes de la Festa Major d'hivern 2022, que ha tingut lloc de l'1 al 7 de febrer, i que ha assolit un gran èxit de participació i d'assistència. Cal recordar que aquest programa ha estat confeccionat, de forma conjunta, entre l'àrea de Serveis Culturals, i les regidories d'Infància, Joventut i Foment de l'Esport, l'àrea de Dinamització Econòmica, i el Patronat Municipal de Turisme.

L'alcalde Pere Granados, satisfet amb la programació dirigida a tots els tipus de públic, ha anunciat que “ja estem treballant perquè el Cos Blanc 2023 sigui el més gran que hagi tingut mai Salou, amb un espectacle que canviarà el concepte actual, i on les colles hi participaran d'una manera molt nova i espectacular”. També, ha dit, “volem que els salouencs i salouenques hi prenguin part de forma activa i gaudeixin del so, el color i el nostre confeti”. En aquest sentit, ha avançat, a més, que es farà una redimensió del Cos Blanc, per tal que “puguin venir a visitar-nos més de 100.000 persones”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha dit que “hem organitzat actes estrella i hem aconseguit reunir centenars de persones amb ganes de passar-ho bé i tirar endavant, encara que fos sense Cos Blanc, però amb la comprensió que era la millor opció per tal de vetllar per la salut i minimitzant riscos”.

Montalà ha destacat actes com la Trobada de Gegants, que va reunir a Salou 18 colles de tot Catalunya; o la Trobada de Bèsties de Foc, que va tenir com a convidades la Víbria de Tarragona, el Drac de Reus, el Diabló de la Selva del Camp, el Mamut de la Canonja, la Morena de Salou i El Xaloc de Salou.

La regidora de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, Julia Gómez, ha afirmat que “estem molt contents amb el feed-back que hem tingut de la Festa Major d’hivern i, per aquest motiu, creiem que vam fer una aposta guanyadora a l’hora de seleccionar els actes i espectacles per a nens i nenes i joves, que han tingut molta acceptació i això ho hem detectat en tots els espais, atès que hem omplert de gom a gom”; sobretot la Fira Xic’S i la programació específica, relacionada amb el Cantajuego, "El show de Coco y Pepe" (divendres), i la Dàmaris Gelabert, (ahir diumenge).

Gómez ha destacat, també, que “en tot moment hem tingut presents les mesures sanitàries i de seguretat i aquestes han estat respectades pel públic”.

Avui encara es pot gaudir, durant tot el dia, de les Rebaixes Xic'S', amb preus especials a les atraccions de la Fira.

Durant aquest cap de setmana, s'ha organitzat la Nit de Monòlegs; la cercavila d'elements populars; la XXXV Trobada de Gegants; l'Skateparty; l'actuació de l'orquestra Maravella; l'espectacle 'Mou el Cos', amb Dàmaris Gelabert, per als més petits; l'encontre de bèsties de foc; i l'espectacle pirotècnic, entre altres actes.

De la programació destaquen, també, per exemple, el pregó d'inici de festes, a càrrec de l'humorista 'Mariano 1.85', el passat dimarts, 1 de febrer; la tertúlia literària, dimecres, a la Biblioteca; l'espectacle tribut 'We love Queen', que va tenir lloc dijous, dia 3; i la Fira Xic'S, durant tots aquests dies.

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
3.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
4.jpg
5.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
013.JPG
14.jpg
10.jpg
15.jpg
16.jpg
017.jpg
17.jpg
18.jpg
018.JPG
19.jpg
019.jpg
20.jpg
020.jpg
021.JPG
21.jpg
22.JPG
23.JPG

Document Actions