Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou fomenta la pràctica de l’esport a casa, amb classes dirigides en directe

divendres 03 abril 2020

Les sessions, en horari de matí i tarda, es poden seguir a través de l’Instagram @areaesportssalou, i són de caràcter molt divers: des de pilates i ioga, fins a tonificació funcional i coreografia per a principiants

L’alcalde de Salou, Pere Granados, veu amb molt bons ulls la iniciativa, ja que ‘per a moltes persones que estan acostumades a fer exercici físic diversos cops per setmana els pot costar, ara, aquest període de confinament temporal’

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, manifesta que ‘estem molt contents per l'acollida a les classes en directe i pels missatges d'agraïment que ens arriben’

La regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou fomenta la pràctica de l’esport a casa, per a tota la família, amb classes dirigides en directe. Les sessions es poden seguir a través del perfil d’Instagram @areaesportssalou.

Les classes són de caràcter molt divers i per a tots els gustos i nivells. De dilluns a divendres, en horari de matí i de tarda, els monitors i monitores del gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre, a més de professionals convidats, realitzen des de pilates i ioga, i fins a tonificació funcional i coreografies per a principiants.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, veu amb molt bons ulls la iniciativa de poder donar idees per fer esport a casa, ja que "per a moltes persones que estan acostumades a fer exercici físic diversos cops per setmana els pot costar, ara, aquest període de confinament temporal. Tanmateix, és necessari que continuem essent estrictes amb les normes de confinament, per tal d'evitar la propagació del virus". De manera que "si podem, fem esport des de casa i continuem cuidant-nos per mantenir una bona salut i una òptima tonificació del cos".

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha assegurat que “estem treballant des del primer dia de confinament, per ajudar a que els veïns i veïnes puguin fer esport a casa”. L’edil ha manifestat que “estem molt contents per l'acollida a les classes en directe i pels missatges d'agraïment que ens arriben”, i ha agraït “els monitors i monitores que s'han ofert a realitzar les classes, gravant-se a les seves llars”.

Finalment, López ha expressat un missatge de gratitud a “totes les famílies que estan complint amb el confinament”, i també ha enviat “una càlida abraçada a les que han perdut algun ésser estimat”.

Document Actions