Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou guardona els millors empresaris del municipi

El TAS acull un acte multitudinari que aplega societat civil, empresaris i la classe política

divendres 27 novembre 2009

Aquest vespre s’ha celebrat en el marc del Teatre Auditori de Salou la tercera edició de la de la Nit dels Empresaris, un acte de suport i reconeixement al teixit empresarial del municipi. Els premis s’han dividit en quatre categories a les quals els candidats poden optar depenent del sector d’on provinguin, dels seus interessos, de l’activitat empresarial que estiguin duent a terme. En total s’han premiat prop de 40 empresaris i institucions per la tasca sostinguda en el temps en la millora de la qualitat; per la continuïtat i la tenacitat; així com d’altres aspectes que suposen un mèrit. Hi ha un total de 18 establiments que celebren entre els 25 i 55 anys de trajectòria i als quals es vol guardonar; a més d’altres distincions com ara el caràcter emprenedor o el fer d’haver estat pioners en la implantació d’un negoci o servei al municipi. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, destacava que “es tracta de realitzar un sincer aplaudiment a tots els emprenedors que es converteixen en empresaris i als empresaris que encara no ho son, de reconèixer el paper clau que l’empresari té a la nostra societat, i més avui, quan estem patint les dificultats d’una crisis. És en aquests moments quan més necessitem persones”.

Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, després de felicitar els guardonats ha volgut recordar com des de l’administració local s’estan duent a terme diverses polítiques d’ajut als empresaris i emprenedors per tal d’impulsar el desenvolupament econòmic local. En aquest sentit, ha explicat que “estem treballant en la creació d’un consell econòmic i empresarial que funcionarà com un òrgan consultiu i d’assessorament i, on l’opinió, la participació i l’experiència dels empresaris locals serà fonamental per planificar polítiques municipals i accions de consens pel desenvolupament econòmic del municipi de forma racional i sostenible”.

A l’acte tambe hi han assistit el vice-president de la Diputació, Quim Nin; diputat a la mesa del Parlament; Carles Pellicer; el DIPUTAT MEMBRE DE LA COMISSIÓ DE TREBALL, INDUSTRIA, COMERÇ I TURISME, Rafa Luna; a més de la PRESIDENTA DE L’ASSOCIACIÓ HOTELERA, Maria Eugenia Arbó; o el PRESIDENT DEL FORUM CÍVIC DEL CAMP, Josep Bach, entre d'altres.

Després dels parlaments, els guardonats s’han fet una foto de familia i, per acabar l’acte, s’ha servit un pica pica al vestíbul del TAS.

Document Actions