Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ha acollit unes jornades d’educació ambiental amb l’aigua com a principal protagonista

200 alumnes de 6è dels centres d’ensenyament del municipi han participat d’aquestes jornades

dimecres 24 febrer 2010

L’Ajuntament de Salou i el de Vila-seca, juntament amb l’empresa gestora del servei municipal d’aigües, SOREA, han impulsat el programa educatiu A Raig d’aixeta. El programa va ser creat ara fa 10 anys per Cel Rogent Educació Ambiental per donar respostes a les diverses preguntes relacionades amb l’aigua com: com ha arribat aquesta a casa, i on va desprès.

200 alumnes de 6è de primària dels centres d’ensenyament de Salou han participat d’aquesta iniciativa. Cada any els alumnes surten al carrer per conèixer la gestió de l’aigua que arriba a casa seva, d’una manera didàctica i en contacte amb la realitat. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “es  tracta d’una iniciativa amb una llarga trajectòria i amb un gran resultat tant a nivell educatiu com a nivell personal”.

Prèviament a les jornades, els alumnes ja han treballat l’activitat amb el mestre. Per fer-ho, se’ls ha facilitat un llibret de 28 pàgines a tot color, que serveix de fil conductor per a les activitats prèvies. Tot seguit els alumnes han visitat el dipòsit d’aigua del municipi, han comprovat de primera mà com funciona el camió que s’encarrega de la neteja de les clavegueres, han visitat la depuradora d’aigües residuals, entre d’altres activitats.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

foto1.jpg
foto_2.jpg

Document Actions