Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ha autoritzat una modificació per ampliar l’àrea del parc aquàtic de PortAventura

També ha autoritzat la realització dels espectacles pirotècnics durant la temporada 2013

dimarts 26 març 2013

Amb dos decrets d’alcaldia anteriors a la sessió de la Junta del Consorci del CRT d’ahir, Salou va començar a exercir les seves competències administratives sobre els terrenys del CRT que estan dins dels seu terme municipal.

Això després que l’Ajuntament de Salou aprovés, en els plenaris de febrer i març de 2012, la revocació de totes les potestats delegades i subrogades al Consorci durant 20 anys, i expressés la seva voluntat de recuperar-les.  Aquesta situació fa que el Consorci no pugui exercir aquelles competències de Salou que no li pertanyen.

En concret, un dels decrets aprovats autoritza a PortAventura a realitzar els espectacles pirotècnics durant la temporada 2013, i l’altra accepta i informa la sol·licitud de modificació per a la instal·lació d’una nova zona de piscines dins l’àrea del Caribe Aquatic Park. 

Segons l’alcalde, Pere Granados, “totes les competències que afectin als terrenys, establiments, instal·lacions i activitats dins l’àmbit del CRT que pertanyin a Salou, ja han estat assumides per l’Ajuntament, i per això qualsevol petició o tràmit administratiu s’haurà de formular a les oficines de l’Ajuntament de Salou”.

Per aquest efecte, el propi alcalde anunciava ahir a l’acabar la Junta del Consorci que “iniciarem la tramitació per constituir una organització administrativa pròpia i especial, que gestioni tot el que afecta al CRT, i d’aquesta forma garantir agilitat i major eficàcia en els tràmits i les llicències urbanístiques i d’activitats de les futures inversions”.

Respecte a la fiscalitat l’alcalde remarcava que “les competències tributàries són indelegables per llei, i per això els impostos del CRT que es generin dins el nostre termes eren liquidats per l’Ajuntament de Salou”.

Document Actions