Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ha celebrat avui el darrer plenari municipal amb l’actual consistori

dimecres 10 juny 2015

El proper dissabte 13 de juny, se celebrarà la propera sessió però amb una composició diferent, fruit del resultat de les eleccions del passat 24-M

 

Avui Salou ha viscut el darrer plenari municipal de l’actual mandat en un ple extraordinari, de tràmit, que simplement ha aprovat l’acta del plenari anterior i ha donat peu al comiat institucional dels actuals regidors, alguns d’ells que ja no continuen en el proper mandat que s’iniciarà aquest dissabte amb una nova composició municipal. De fet, al plenari d’avui s’han acomiadat gairebé la meitat dels regidors que han conformat l’arc municipal en els darrers 4 anys: Ramon Pascual (UTPS) i Nuria Buira (UMdC); Pedro Lavilla i Pilar de la Concha (PPC); Aitor Arruego, Rosa Pasquina, Rosa Sanahuja i Zacarías Henar (no adscrits); Manuel Macho Quevedo (UTPS) i Pablo Otal (RDS).

 

En acabar el plenari, un cop aixecada la sessió, l’alcalde i els diferents portaveus han demanat la paraula per acomiadar-se. Així, l‘alcalde en funcions, Pere Granados, ha destacat que “en nom del govern i del meu propi vull agrair a tots els regidors i regidores sortints les seves aportacions adreçades a millorar Salou”; també ha tingut unes paraules d’agraïment vers els funcionaris i els ha assegurat que “segueixo tenint la mà estesa per seguir escoltant les vostres aportacions”.

Zacarías Henar, del grup dels no adscrits, entre d’altres qüestions ha manifestat que “en nom meu i dels meus companys ha estat un plaer formar part d’aquesta corporació”, mentre que Pablo Otal de RDS ha assegurat que “ha estat un honor” per ell formar part del consistori i ha desitjat “tota mena d’èxits als que es queden”. El portaveu del PP, Mario Garcia ha volgut “desitjar tota la sort del món als regidors sortints” i ha recordat els dos regidors del seu grup que ja no repetiran; mentre que la regidora al govern Núria Buira (Unió) ha assegurat que “ha estat un plaer servir a Salou” i ha destacat la “molt bona acollida rebuda” a més d’afirmar que “seguiré donant suport des de fora”. Toni Brull per part dels socialistes ha titllat el moment “d’històric” pel fet que els companys que havíen format part del PSC ja no seguiran vinculats com a regidors, però els ha demanat “que no es desvinculin de la política”. Finalment ha pres la paraula l’actual regidor de Seguretat Ciutadana en funcions, Ramon Pascual, per “donar les gràcies a funcionaris i polítics companys” a més d’assegurar que “hem intentat tirar endavant amb molta il·lusió el dia a dia” i, la recentment nomenada regidora del PP, Pilar de la Concha, també s’ha mostrat “orgullosa i encantada d’haver conegut el funcionament de l’Ajuntament des de dins”.

Precisament aquest també serà un dels darrers plenaris pel secretari de la corporació, Francisco Alijo, el qual es jubila el proper dia 20 de juny i aquest dissabte, en la sessió d’investidura del nou consistori, el qual va entrar el març de 1990  com a secretari general de l’Ajuntament Salou.

Galeria d'imatges

ple.jpg
P1160865.JPG

Document Actions