Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ha obert avui les portes del Parc de Nadal, L’espai Xic’s

Un total de 44 monitors i voluntaris tutelen els diferents espais lúdics

dijous 27 desembre 2012

A primera hora del matí s’han obert les portes de l’Espai Xic’s, el parc de Nadal de Salou que organitza la regidoria d’Infància sota la marca del Club Xic’s. Aquest matí l’alcalde, Pere Granados i la regidora de l’àrea, Julia Gómez, han agraït l’esforç de la trentena de voluntaris a més dels 8 monitors i els sis auxiliars de monitoratge que dia rere dia i fins al 5 de gener estaran de les 10 del matí a les vuit del vespre –amb una pausa per dinar- atenent els nens i nenes que vulguin gaudir de les activitats. “Es tracta d’un model de participació jove que es porta duent a terme des de fa 3 anys i que està donant molts bons resultats gràcies a la implicació i dedicació de tots vosaltres”, ha afirmat l’alcalde davant els joves. 

Com a novetats d’enguany destaca la presència d’un circuit de karts al carrer Advocat Gallego, la tornada de la tirolina al Parc, una nova atracció tipus show a l’exterior. Es mantenen també  els gran atractius clàssics com el trenet, els inflables, els tallers de diverses entitats i moltes sorpreses més.  El parc restarà obert de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 i, com sempre, els socis del Club Xic’s tenen descomptes a les activitats infantils a més de poder aconseguir abonaments per a tots els dies.

El parc compta amb la col·laboració de diverses entitats com la policia local, els mossos d’esquadra, el grup esplai, l’associació d’scalextric Slot Salou, entre moltes altres.  Pel que fa als costos del parc, aquest ha rebaixat un 10% el seu import respecte de l’any passat i s’acosta als 36.000 euros tot i que s’augmenten el nivell d’activitats.

Galeria d'imatges

monitors.JPG
monitors.JPG

Document Actions