Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU HA PREPARAT UN EXTENS PROGRAMA D'ACTIVITATS LÚDIQUES I ESPORTIVES PER L'ESTIU 2003

divendres 30 maig 2003

S'oferten 1.351 places per activitats infantils i juvenils, i 710 per a adults

Com cada any, Salou es converteix a l'estiu en un gran centre d'activitats i iniciatives amb les quals principalment els joves poden gaudir i participar diàriament d'activitats esportives, tant a la platja com a les instal·lacions municipals. La regidoria d'Esports i Joventut ha programat un ampli ventall de propostes dirigides tant a la població resident a Salou com pels visitants, amb l'objectiu de crear una oferta dirigida a ocupar millor el temps lliure.
A través de la XIII Escola Esportiva d'Estiu, la població infantil i juvenil té la possibilitat de practicar, d'iniciar-se o perfeccionar el futbol sala, el basquetbol, el tennis i la gimnàstica rítmica. Però també, per disfrutar i iniciar-se en esports que tenen com a àmbit i element l'aigua, el mar i la platja, s'han programat activitats com ara la vela i el windsurfing.
Des de fa dos anys, s'inclou dins de les activitats esportives el 'Multijoc', per a nens de 12 a 14 anys, que es tracta de diverses activitats com: jocs recreatius, esports alternatius, jocs tradicionals, activitats aquàtiques a la piscina i activitats a l'aire lliure (BTT, passejades, orientació, tir amb arc,').
D'altra banda, els ja consolidats cursets de natació per a nadons de 5 a 24 mesos, i nens de 2 a 14 anys, en diferents nivells, que es realitzen a la Piscina Municipal; i l'Escola Esportiva d'Iniciació per a infants de 4 a 11 anys (amb jocs presportius i recreatius i de psicomotricitat), completen l'oferta per als infants i joves que desitgen unes vacances actives i saludables. L'Escola Esportiva d'Iniciació, a més, incorpora un servei de guarderia, doncs si bé el seu horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 hores, els pares que ho desitgin poden portar els nens a partir de les 8 del matí, al Casal d'Estiu, i passar-los a recollir a les 15 hores, on els infants podran també utilitzar el servei de menjador que ofereix el mateix Casal.
El total de places ofertes és de 1.351, ja que s'han ajustat les places al nombre de cursets i torns realitzats l'any passat, quan es van cobrir fins a les 1.408 places.
En referència al Campus Esportiu d'enguany, els nens d'entre 8 i 14 anys que es vulguin apuntar gaudiran de l'esport durant tres setmanes del mes de juliol a Vandellós i a l'Hospitalet de l'Infant. Les activitats programades són diverses: a més d'aprendre les tècniques i els reglaments del bàsquet, futbol i el judo, practicaran altres activitats d'aventures com: escalada, senderisme, campaments, tir amb arc, kayaks, tirolina, rappels, BTT, '
Segons el regidor Jesús Barragán, 'es tracta d'estades d'una setmana on l'objectiu és l'aprenentatge tècnic d'una sèrie d'esports i activitats de lleure, potenciant la convivència amb altres nois i noies, la sociabilitat, el treball en grup i les activitats relacionades amb la natura i el lleure'.
Per una altra banda, l'Àrea d'Esports, durant l'estiu, segueix amb la programació d'activitats esportives per adults, que es desenvolupen amb monitors especialitzats al Pavelló Municipal d'Esports. Les activitats que es realitzen són: gimnàstica de manteniment, aeròbic, T.B.C., musculació i fitness, i a la piscina, aquagym i cursos de natació. En total hi ha 710 places ofertes, 68 més que l'any passat.

Activitats esportives infantils i juvenils

XIII ESCOLA ESPORTIVA D'ESTIU
Juliol i agost
Vela:
Edats: 8 a 14 anys
Lloc: Club Nàutic de Salou
Escola Esportiva Iniciació:
Edat: 4 a 8 anys i 8 a 12 anys
Lloc: Pavelló Municipal d'Esports
Continguts: jocs preesportius, psicomotricitat, jocs recreatius, etc.
Servei de guarderia a partir de les 8.00h i de menjador.
Futbol-sala:
Edat: 7 a 14 anys
Lloc: Pavelló Municipal i Col·legi Europa
Bàsquetbol:
Edat: 7 a 14 anys
Lloc: Pavelló Municipal d'Esports
Tennis:
Edat: 8 a 14
Lloc: Col·legi Sta.Mª del Mar
Gimnàstica Rítmica
Edat: a partir de 5 anys
Lloc: Pavelló Municipal d'Esports
Windsurfing:
Edat: 8 a 16 anys
Lloc: Escola de Windsurfing 'Els Acantilats'

MULTIJOC
Juliol i agost.
Edat: de 10 a 14 anys
Lloc: Pavelló Municipal d'Esports
Contingut: jocs recreatius, esports alternatius (hoquei pista, bàdminton, beisbol, etc.), jocs tradicionals (mocador, cavall fort, etc). Activitats aquàtiques a la Piscina (waterpolo, socorrisme aquàtic, piragües, etc). Activitats a l'aire lliure (BTT, passejades, hípica, kayak, tir amb arc, etc).
CAMPUS ESPORTIUS
Destinat a nens i nenes de 8 a 14 anys
Lloc: Municipi de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant

CURSETS DE NATACIÓ
Juliol i agost.
Lloc: Piscina Municipal.
Per a nadons de 5 a 24 mesos; per a petits de 2 a 3 anys; cursets nivell Iniciació (de 4 a 6 anys); cursets nivell Mitjà (de 6 a 10 anys) i cursets de Perfeccionament (de 10 a 14 anys).

Període d'inscripcions: a partir del 18 de juny a la Piscina Municipal.

Document Actions