Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU HA PREPARAT UN EXTENS PROGRAMA D'ACTIVITATS LÚDIQUES I ESPORTIVES PER AQUESTA TARDOR/HIVERN

dilluns 22 setembre 2003

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Salou ha programat un ampli ventall de propostes esportives destinades a la població en general, amb l'objectiu de crear una oferta dirigida a ocupar millor el temps lliure d'una forma sana i amb experiències que cultiven les relacions socials.
Així doncs, l'Àrea d'Esports segueix amb la programació d'activitats esportives per adults, que es desenvolupen amb monitors especialitzats al Pavelló Municipal d'Esports. Les activitats que es realitzen són: gimnàstica de manteniment, aeròbic, T.B.C., musculació i fitness, i a la piscina, aquagym, natació terapèutica, matronatació i cursos de natació.
Aquest any com a novetats s'impartiran classes d'Aerosalsa, d'Stretching (abdominals i gym postural) i el programa 'Semrpe en Forma'. A més, cal destacar també, els cursos de gimnàstica de manteniment per a la gent gran (+ de 55 anys) i el curs de Tai-Chi-Chuen.
D'altra banda, també es realitzen els ja consolidats cursets de natació per a nadons de 5 a 24 mesos, i nens de 2 a 14 anys, en diferents nivells, que es realitzen a la Piscina Municipal; i les activitats Físico-Esportives per a Infants amb monitoratge com gimnàstica rítmica, judo, aeròbic infantil, tennis, l'Escola Esportiva d'Iniciació per a infants de 4 a 8 anys (amb jocs esportius i recreatius), Multijoc, Escoles Esportives de futbol-sala, voleibol i atletisme i escacs.
Per una altra banda, també s'ofereix un servei de revisions mèdiques i un servei de fisioteràpia.
El regidor d'Esports, Jesús Barragán, afirma que aquest ampli programa d'activitats representa una forma divertida d'ocupar el lleure que ens permet assolir els objectius fonamentals de la cultura de l'esport: la promoció de la salut, la promoció de l'esport base, la promoció de les relacions humanes i la promoció del joc amb finalitats educatives'.
Les inscripcions començaran pels inscrits en el període abril-juny del curs passat són del 15 al 18 de setembre i per les noves inscripcions a partir del 19 de setembre. Les matricules s'han de formalitzar a la recepció de la Piscina Municipal (c/ de Milà, 7), els matins de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i les tardes de dimarts i dijous de 16.30 a 18 hores, telèfon 977.30.92.21.

Document Actions