Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU HA PREPARAT UN EXTENS PROGRAMA D'ACTIVITATS LÚDIQUES I ESPORTIVES PER L'ESTIU 2004

dijous 20 maig 2004

S'ofereixen 1.730 places per activitats infantils i juvenils, i 989 per a adults

Com cada any, Salou es converteix a l'estiu en un gran centre d'activitats i iniciatives amb les quals principalment els joves poden gaudir i participar diàriament d'activitats esportives, tant a la platja com a les instal·lacions municipals. La regidoria d'Esports i Joventut ha programat un ampli ventall de propostes dirigides tant a la població resident a Salou com pels visitants, amb l'objectiu de crear una oferta dirigida a ocupar millor el temps lliure.
A través de la XIV Escola Esportiva d'Estiu, la població infantil i juvenil té la possibilitat de practicar, d'iniciar-se o perfeccionar el futbol sala, el basquetbol, el tennis i la gimnàstica rítmica. Però també, per disfrutar i iniciar-se en esports que tenen com a àmbit i element l'aigua, el mar i la platja, s'han programat activitats com ara la vela i el windsurfing.
També s'inclou dins de les activitats esportives el 'Multijoc', per a nens de 12 a 14 anys, que es tracta de diverses activitats com: jocs recreatius, esports alternatius, jocs tradicionals, activitats aquàtiques a la piscina i activitats a l'aire lliure (BTT, passejades, orientació, tir amb arc,').
D'altra banda, els ja consolidats cursets de natació per a nadons de 5 a 24 mesos, i nens de 2 a 14 anys, en diferents nivells, que es realitzen a la Piscina Municipal; i l'Escola Esportiva d'Iniciació per a infants de 4 a 11 anys (amb jocs preesportius i recreatius i de psicomotricitat), completen l'oferta per als infants i joves que desitgen unes vacances actives i saludables. L'Escola Esportiva d'Iniciació, a més, incorpora un servei de cangur, doncs si bé el seu horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 hores, els pares que ho desitgin poden portar els nens a partir de les 8 del matí, al Casal d'Estiu, i passar-los a recollir a les 15 hores, on els infants podran també utilitzar el servei de menjador que ofereix el mateix Casal.
El total de places ofertes és de 1.730, ja que s'han ajustat les places al nombre de cursets i torns realitzats l'any passat, quan es van cobrir fins a les 1.475 places.
El regidor d'Esports, Jesús Barragán, afirma que 'aquestes activitats són un reclam per omplir el temps lliure dels més joves durant l'estiu, i alhora que s'ho passen bé, es mantenen en forma, aprenen activitats noves i, sobretot, aprenen a conviure i a compartir amb la resta de nens i joves'.
Per una altra banda, l'Àrea d'Esports, durant l'estiu, segueix amb la programació d'activitats esportives per adults, que es desenvolupen amb monitors especialitzats al Pavelló Municipal d'Esports. Les activitats que es realitzen són: gimnàstica de manteniment, gimnàstica de manteniment + 55 anys, aeròbic, aerosalsa, Tai-Chi, T.B.C., Sempre en Forma, Spinning, musculació i fitness, i a la piscina, aquagym i cursos de natació. En total hi ha 989 places ofertes, 279 més que l'any passat, tenint en compte que hi ha activitats noves, com per exemple l'Spinning.
Període d'inscripcions: a partir del 18 de juny a la Piscina Municipal.

Document Actions